Autó Középső Dob - magas minőségű top árak
Középső Dob - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Középső Dob garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Középső Dob autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Középső Dob
 • Autó Középső Dob - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Középső Dob - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Középső Dob - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Középső Dob - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Középső Dob alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Középső Dob alkatrészről

A kipufogórendszer minden belsőégésű motorral felszerelt mechanizmus fő részét képezi. Ez egy összetett szerkezet, ami arra szolgál, hogy csökkentse a kiáramló gázok sebességét, hőmérsékletét és a környezetre gyakorolt káros hatását. A korszerű motorgyártásban a kipufogók szerepe már nem csupán a hang tompítása, hanem az égéstérből származó kipufogó gázok hűtését is szolgálják. A kipufogót konkrét gépkocsi típushoz tervezik. Paramétereit úgy válogatják meg, hogy biztosítsák a motor ideális működését. Röviden, a kipufogó csökkenti a motor teljesítményét, mivel visszirányú légáramlást kelt, megakadályozza az égéstermékek maradéktalan távozását az égéstérből.

A kipufogó megvédhető az idő előtti meghibásodástól. Fontos, hogy a kipufogó ellenálljon mindenféle korróziós és egyéb negatív külső hatásnak. A korszerű járművekben a kipufogókat alumínium tartalmú acélötvözetből készítik. Napjainkban az európai szabvány a lehető legszigorúbb zajcsökkentési követelményeket támasztja a motorokkal szemben, mivel a járművek a környezeti hangszennyezés legfőbb forrásai. Ennél fogva a gépkocsigyártóknak sokat kell áldozniuk a kipufogók fejlesztésére és gyártására, hogy a zajszint folyamatosan csökkenhessen.

Manapság nem gond központi kipufogódobot vásárolni, csakhogy kár lenne idejét szaküzletek és szervizek végigjárására fordítani, mivel nem csak időt veszít, de többet is fizet a szükséges alkatrészért, ha ezt teszi. Látogassa meg inkább online üzletünket otthona, vagy irodája kényelméből. Vásárlóink itt kipufogók széles választékát találják a legkülönbözőbb gépkocsi típusokhoz. Sőt, online üzletünkben egyéb alkatrészeket is találhat, mint pl. a gázrugó, a központi hangtompító, az irányjelző, vagy a fékhenger.

Kosár
#
Az Ön kosara üres