Autó Klímahűtő - magas minőségű top árak
Klímahűtő - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Klímahűtő garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Klímahűtő autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Klímahűtő
 • Autó Klímahűtő - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Klímahűtő - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Klímahűtő - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Klímahűtő - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Klímahűtő alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Klímahűtő alkatrészről

A kondenzátor hőt von el a hűtendő közegtől, és azt vagy a környezetnek, vagy egy hűtőfolyadéknak adja át. A léghűtéses kondenzátor egy hőcserélőből és egy ventillátorokból áll. A hőcserélő bordás csőszerkezettel rendelkezik, szerkezetében és működési módjában igencsak hasonlít a gépkocsi hűtőradiátorához. A jobb hőcsere érdekében a bordás lemezek a csőhöz történő csatlakozás mentén kiszélesednek. Ugyanezen okból a bordás lemezeken bevágások találhatók, amelyek örvénylő légmozgást hoznak létre, vagyis megnövelik a levegő áramlását a lemezek felületén.

A kondenzátor meghibásodások fő okai mechanikai sérülések, vagy elektrokémiai eredetű korrózió. Egy hűtőrendszerben elsőként általában a kondenzátor hibásodik meg, ami a helyzetéből következik. Az egyetlen elem, ami védi az a hűtő díszrácsa. Ezek a problémák eléggé gyakoriak, mivel a kondenzátor a rendszer legelső eleme, amely közvetlenül ki van téve porszemcsék, só és kisebb kődarabkák hatásának.

Ezen kívül a kondenzátorcsövei felépítésüknél fogva is gyakran meghibásodnak, de a korrózió is jelentős hibaforrás. Egyes szerelők ugyan felajánlják a javítását, de több ok szól amellett, hogy ezt ne tegyük. Először is, még ha minden lyukat be is hegesztenek, hamarosan újabbak jelennek meg a nagy nyomás miatt. Másodszor, a kondenzátor kiszerelésének, cseréjének és feltöltésének költsége majdnem annyiba kerül, mint az új alkatrészek költsége.

Ha gépkocsija kondenzátora meghibásodott, jó oka van rá, hogy újat vegyen. Ha nem akarja túlfizetni szaküzletekben, vagy szervizekben, rendelje meg közvetlenül online üzletünkben. Bármilyen alkatrészre van szüksége – legyen az akár tükör, oxigén szenzor, vagy porvédő készlet – a legjobb árakat online üzletünkben találja. Kiváló minőségű alkatrészeket kínálunk gyors szállítással, amit minden autó tulajdonos nagyra értékel.

Kosár
#
Az Ön kosara üres