Autó Ködlámpa - magas minőségű top árak
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Ködlámpa garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Ködlámpa autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Ködlámpa
 • Autó Ködlámpa - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Ködlámpa - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Ködlámpa - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Ködlámpa - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Ködlámpa alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Ködlámpa alkatrészről

A ködlámpák széles, de lapos fénycsóvát kibocsátó fehér, vagy sárga üvegű lámpák, melyek szerepe, hogy derítsék az úttest fölött elhelyezkedő ködfalat. Akár az első lámpatestbe is beépíthetőek. A ködlámpákat kedvezőtlen időjárási körülmények között használják, például heves esőzésben, ködben, vagy hóviharban. Mind a fényszóró, mind pedig a tompított fényszóró fénye visszaverődik és szétszóródik az apró vízcseppek és hópelyhek miatt, ami egy áttetsző, a láthatóságot jelentősen korlátozó ködöt képez. A ködlámpák széles, de lapos nyalábja ugyanakkor jobban megvilágítja az út peremét, ami kanyargós utakon jobb manőverezést tesz lehetővé.

A ködlámpáknak határozott felső nyalábhatárral kell rendelkezniük, mivel csak ez biztosítja a vezető számára a jó láthatóságot köd esetén. A köd természete olyan, hogy minél magasabban helyezkedik el, annál kevésbé lát benne a vezető. A ködlámpák rossz idő esetén is jó láthatóságot biztosítanak. Az elülső ködlámpákat a lehető legalacsonyabban szükséges felszerelni, mivel a köd és az út között van egy rés, amit feltétlenül ki kell világítani. A ködlámpákra nem csak ködben lehet szükség. Olykor javasolt akkor is bekapcsolni be őket, amikor szűk, kanyargós úton vagyunk kénytelenek vezetni sötétben. Ilyenkor a sebességünk sem túl magas, a lámpák pedig oldalra is jól világítanak. Néhány korszerű autótípusban még az első lámpák is elfordulnak a kormány elfordításakor.

Ha gépkocsija egy, vagy két ködlámpája esetleg meghibásodott, vagy túllépte az üzemidejét, látogasson el online üzletünkbe! Ködlámpák széles választékát kínáljuk bármely márkához. Rendelje meg a szükséges alkatrészt jutányos áron! Mi majd gondoskodunk a lehető leggyorsabb kiszállításról. Online üzletünkben vásárlóink akár hátsó lámpákat, tükröket, vagy irányjelzőket is találnak.

Kosár
#
Az Ön kosara üres