Autó Hátsó Lámpa - magas minőségű top árak
Hátsó Lámpa - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Hátsó Lámpa garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Hátsó Lámpa autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Hátsó Lámpa
 • Autó Hátsó Lámpa - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Hátsó Lámpa - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Hátsó Lámpa - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Hátsó Lámpa - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Hátsó Lámpa alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Hátsó Lámpa alkatrészről

A korszerű autók hátsó lámpái a féklámpákat is tartalmazzák. A helyzetjelző lámpák arra szolgálnak, hogy a gépkocsi rossz látási viszonyok között, vagy sötétben is látható legyen. Köd és rossz látási viszonyok között a hátsó ködlámpákat is hozzá kapcsolhatjuk. A hátsó helyzetjelző lámpák pirosak. A gépjármű hátsó oldalának két szélén, egy vonalban találhatók. A kisugárzott fénycsóva szögei oldalra is normalizáltak. Magas járműveken, mint pl. a buszok, a hátsó helyzetjelző lámpákat legfelülre, a sarkokhoz a lehető legközelebb kell elhelyezni.

A hátsó lámpák második funkciója a féklámpa, amelynek pirosnak kell lennie. Akkor gyullad ki, amikor a sofőr megnyomja a fékpedált. A kisugárzott fény a helyzetjelző fényénél erősebb. Fontos, hogy a féklámpa is a jármű mindkét oldalán jelen legyen. A féklámpákat is párosan szerelik.

1986 óta Észak-Amerikában, 1990 óta Ausztráliában és 1990 óta Európában (Izland kivételével) is kötelező egy harmadik, középső féklámpa elhelyezése is, mégpedig a két szélső féklámpához képest feljebb. Ezt a lámpát többféleképpen is hívják: középső, harmadik, biztonsági féklámpa, szemmagasságban elhelyezett féklámpa, féklámpa ismétlő, stb.

Ha a lámpák bármelyike eltörne (féklámpa, vagy helyzetjelző) ne fáradjon azzal, hogy mindjárt felhív egy javítóműhelyt, mert ott alaposan rátesznek majd az alkatrész árára. Vegye meg nálunk, egyáltalán nem nehéz kicserélni őket. Ha bármilyen egyéb alkatrészre lenne szüksége – pl. hűtő díszrács, lambda szenzor, vagy lendkerék – azokat is megtalálja online üzletünkben. Szóval ha bármilyen alkatrészt vásárolna kocsija számára, mostantól kevesebb időre és pénzre lesz szüksége hozzá.

Kosár
#
Az Ön kosara üres