Autó Hajtókar Csapágy - magas minőségű top árak
Hajtókar Csapágy - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Hajtókar Csapágy garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Hajtókar Csapágy autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Hajtókar Csapágy
 • Autó Hajtókar Csapágy - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Hajtókar Csapágy - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Hajtókar Csapágy - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Hajtókar Csapágy - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Hajtókar Csapágy alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Hajtókar Csapágy alkatrészről

A Hajtókar Csapágy fém alkatrészek súrlódásmentes bevonattal, melyek a motor főtengelyét forgató kapcsolórudaknál a csapágy funkcióját töltik be. A főtengelycsapágyak, melyeket tengelycsapjaikra szerelnek fel, a főtengely normál működéséhez szükségesek.

5 tipp a hajtórúdcsapágyak használatához

 1. A főtengely csapágyait hosszú működésre tervezték, amennyiben az autó használatára vonatkozó szabályokat betartjuk, az alkatrészek átlagos élettartama 200.000-300.000 km.
 2. Fontos, hogy ellenőrizzük a kenőanyag állapotát, így meggyőződhetünk róla, hogy nem szennyezett az alkatrészek kopásából származó részecskékkel. Az is lényeges, hogy megakadályozzuk a hűtőfolyadék olajba való beszivárgását.
 3. Az olaj- és légszűrők megfelelő időben való cseréje segít a hajtórúdcsapágyak élettartamának meghosszabbítását.
 4. Csak olyan motorolaj márkát használjon, melyet az autógyártó elfogad.
 5. A motor túlmelegedése, és a szélsőséges körülmények (nagyon magas fordulatszám, hirtelen váltás teljes terhelés mellett) közötti használat kerülendő.

A Hajtókar Csapágy hibái, ezek okai és jelei

 1. Csiszolódó kopás. A hibát okozhatják a motorolajban található idegen anyagok, vagy a kenőanyag nem megfelelő időben történt cseréje. Emellett, a motor túlott megterhelése a főtengelycsapágy idő előtti kopását okozhatja. A kopás mértéke a szervizben állapítható meg.
 2. A csapágyak átfordulása. Ennek a hibának a legáltalánosabb oka a zsírzás hiánya, valamint az alacsony olajnyomás. A csapágyak átfordulását a motor túlterhelése is okozhatja. E hiba esetén a főtengely oldaláról kopogás hallható, amikor a motor leáll. Ilyenkor a hajtórúdcsapágyat azonnal ki kell cserélni.

Webáruházunkban vásárolhat hajtórúdcsapágyat gépkocsijához - Autoalkatreszonline24.hu. Segítünk a kívánt alkatrész gyors kiválasztásában.

Kosár
#
Az Ön kosara üres