Autó Generátor Szabadonfutó - magas minőségű top árak
Generátor Szabadonfutó - népszerű gyártók
Nézze meg aktuális alkatrész ajánlatainkat Szíjtárcsák / Fogaskerékek gépkocsihoz
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Generátor Szabadonfutó garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Generátor Szabadonfutó autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Generátor Szabadonfutó
 • Autó Generátor Szabadonfutó - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Generátor Szabadonfutó - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Generátor Szabadonfutó - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Generátor Szabadonfutó - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Generátor Szabadonfutó alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Generátor Szabadonfutó alkatrészről

A csúszó tengelykapcsoló görgő a főtengelytől a generátor tengelyéhez továbbított forgónyomaték eltéréseinek kiegyenlítésére szolgál. Hüvelyei lazán kapcsolódnak egymáshoz azokban a pillanatokban, amikor a hajtótengely lelassul, lehetővé téve ezzel a meghajtott tengely önálló forgását. Amikor a főtengely felgyorsul, kapcsolódás alakul ki, és a tengelykapcsoló továbbítja a forgónyomatékot a generátor tengelyének. Ez lehetővé teszi a rángatás és a szíj megcsúszásának elkerülését, így nagymértékben meghosszabbítja az élettartamot.

4 tipp a csúszó tengelykapcsoló görgő használatához

 1. A túlterhelésre csúszó tengelykapcsoló görgő élettartama körülbelül 100.000 km. Ajánlott az alkatrészt ezen távolság megtételekor kicserélni.
 2. Amennyiben hibára utaló jelet észlel, ne próbálja meg megjavítani az alkatrészt. Ezt az elemet nem lehet leszerelni, ezért cserére van szükség.
 3. Az alkatrész beszerelése és cseréje folyamán ellenőrizze, hogy a védőkupak a helyén van-e. Ez az alkatrész folyamatos, megfelelő működésének kötelező feltétele.
 4. A csúszó tengelykapcsoló görgő cseréje során győződjön meg róla, hogy az alkatrész illik autójába. Csak olyan tengelykapcsoló görgő használata megengedett, melyet a gyártó eredetileg szerelt az autóba.

A csúszó tengelykapcsoló görgő hibái, azok okai és jelei.

 1. Beszorulás. Általában ez akkor következik be, ha a védőkupak hiányzik az tengelykapcsoló görgőről. Ebben az esetben szennyeződés és nedvesség kerülhet az alkatrész belsejébe, ami meggyorsítja a kopását. A hiba jelei a következők: a szíj rezgése megnő, használat közben idegen hangok, kattogás, fütyülés hallható.
 2. Holtjáték mindkét oldalon. Ez egy fordított helyzet, amikor a belső és külső hüvelyek nem tudnak összekapcsolódni a görgők kopása miatt. Ennek eredményeképpen a generátor működése leáll.

Nálunk vásárolhat csúszó tengelykapcsoló görgőt autójához - Autoalkatreszonline24.hu webáruház. Az üzletünkben forgalmazott autóalkatrészek minőségére a legjobb biztosíték a minden cikkhez járó hosszútávú garancia.

Kosár
#
Az Ön kosara üres