Autó Motorháztető Teleszkóp - magas minőségű top árak
Motorháztető Teleszkóp - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Motorháztető Teleszkóp garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Motorháztető Teleszkóp autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Motorháztető Teleszkóp
 • Autó Motorháztető Teleszkóp - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Motorháztető Teleszkóp - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Motorháztető Teleszkóp - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Motorháztető Teleszkóp - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Motorháztető Teleszkóp alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Motorháztető Teleszkóp alkatrészről

A motorháztető teleszkóp egy olyan eszköz, mely a motorháztető zavartalan emelését biztosítja, megbízhatóan tartja a tetőt felemelt helyzetben, és elnyeli a rezgéseket, amikor a motorháztető teljesen nyitott vagy zárt helyzetben van.

5 tipp a motorháztető teleszkóp használatához

 1. Válasszon gázos motorháztető teleszkópot amikor alkatrészt választ, mivel ezek nagyobb megterhelésnek állnak ellen, és mostoha időjárás esetén is megbízhatóan működnek.
 2. Ne mozgassa a motorháztetőt felemelt helyzetbe kézzel - a teleszkóp működése következtében kell felemelkednie.
 3. A hideg évszakban csak akkor nyissa ki a motorháztetőt, ha a motor már felmelegedett. A nyitásnak zavartalanul, nyikorgás, vagy elakadás nélkül kell történnie.
 4. Az alkatrész kiválasztásánál vegye figyelembe a kívánt funkciókat, és autója működésének sajátosságait. Például, amennyiben a motorháztető nehéz, olyan alkatrészt válasszon mely erősebb tartóerővel rendelkezik. Gondoljon a motorháztető teleszkóp hosszára is. Olyan magasra kell tudnia emelnie a motorháztetőt, hogy az autó szervizelése kényelmes legyen.
 5. A teleszkóp használatakor tartsa be a biztonsági elírásokat: a sérülések elkerülése érdekében ne szerelje szét az alkatrészt, és óvja a túlmelegedéstől, valamint a mechanikai sérülésektől.

A motorháztető teleszkóp hibái, azok okai és jelei

 1. Nyomásvesztés. Ennek gyakori oka, hogy a megterhelés nem felel meg az alkatrész műszaki jellemzőinek (túl rövid vagy túl hosszú teleszkóp, nem megfelelő teljesítmény), vagy az alkatrész mostoha körülmények között történő, nem megfelelő használata. Ebben az esetben az alkatrész működése leáll, és nem tartja nyitott helyzetben a motorháztetőt.
 2. Deformáció. Ez az alkatrészt ért erőbehatás következménye, például erős ütésé. Az ilyen sérülések szabad szemmel láthatók, és megakadályozzák az alkatrész megfelelő működését.
 3. Beszorulás. Ennek oka az olaj hideg időben való megfagyása vagy gyártási hiba lehet. Ebben az esetben a motorháztető nem nyitható ki vagy zárható le teljesen, attól függően, hogy milyen helyzetben akadt meg.

Autoalkatreszonline24.hu webáruházunkban vásárolhat motorháztető teleszkópot. Széles választékunk lehetővé teszi, hogy a bármely autó modellhez találjon megfelelő alkatrészt.

Kosár
#
Az Ön kosara üres