Autó Első Hangtompító - magas minőségű top árak
Első Hangtompító - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Első Hangtompító garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Első Hangtompító autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Első Hangtompító
 • Autó Első Hangtompító - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Első Hangtompító - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Első Hangtompító - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Első Hangtompító - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Első Hangtompító alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Első Hangtompító alkatrészről

Az első kipufogódob (rezonátor) a kipufogógázok nem egyenletes átáramlását egységessé alakítja, így biztosítva a motor normál teljesítményének fenntartását.

4 tipp az első kipufogódob használatához

 1. Az első kipufogódob élettartama közvetlen összefüggésben áll használatával (útfelület minősége, vezetési stílus) és az autó tárolásának körülményeivel. Az alkatrészt szükség esetén kell kicserélni.
 2. Ha új alkatrészt vásárol, jobb, ha rozsdamentes acélból készült első kipufogódobot választ. Az ilyen alkatrészek a legtartósabbak.
 3. A terepen való autózás nem ajánlott, mivel ilyen körülmények között annak kockázata, hogy a kipufogócső első része sérül magas, mivel kövek csapódhatnak fel vagy egyenlőtlen felületen haladhat át.
 4. Nem szabad hosszú időre az utcán hagynia az autót. A száraz helyen való tárolás minimalizálja az első kipufogódobot érő ártalmas környezeti hatásokat.

Az első kipufogódob hibái, ezek okai és jelei

 1. Kilyukadás. Ezt okozhatja korrózió eredményezte sérülés, a hő hatására bekövetkező anyagfáradás, és az alkatrészt érő ütések. A rezonátoron található lyuk a működő motor megnövekedett hangjából, és az utastérben megjelenő kipufogógáz szagból érezhető.
 2. Deformáció. Ez az első kipufogódobot ért ütés eredménye. A hiba megnehezíti a kipufogógázok motorból való kiáramlását és problémás motorműködést eredményez.
 3. Az első kipufogódob belső határolóinak sérülése. Ezt a hibát általában a túlmelegedett kipufogógázok határolókra gyakorolt hatása okozza. Ebben az esetben a rezonátor rezegni kezd, és működése során csörgő hangokat ad.
 4. A rezonátor eltömődése. Ezt okozza a határolók sérülése, és az égéstermékek az első kipufogódob felszínére történő lerakódása. Ez a hiba csökkenő motorteljesítményhez és a rezonátor falak kiégéséhez vezet.

Webáruházunkban vásárolhat első kipufogódobot gépkocsijához - Autoalkatreszonline24.hu. Itt bármilyen autóalkatrészt megtalál, és garantáljuk termékeink minőségét és a kiváló kiszolgálást.

Kosár
#
Az Ön kosara üres