Autó Első Burkolat - magas minőségű top árak
Első Burkolat - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Első Burkolat garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Első Burkolat autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Első Burkolat
 • Autó Első Burkolat - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Első Burkolat - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Első Burkolat - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Első Burkolat - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Első Burkolat alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Első Burkolat alkatrészről

A hűtőkeret teret kitöltő alkatrész, ott, ahol a hűtőrács, a fényszóró és a lökhárító kerül felszerelésre. Ez közvetlenül a motor előtt található.

3 tipp a hűtőkeret használatához

 1. Az alkatrésznek nincs a gyártó által meghatározott élettartama, ha eltörik, ki kell cserélni.
 2. Az alkatrésszel körültekintően kell bánni: a beszerelés és a javítás során el kell kerülni a megterhelését. Nagyon fontos, mivel a hűtőpanel műanyagból készül, bár a fém alkatrészek is óvatos kezelést igényel.
 3. Az alkatrész cseréje során a precízen kell dolgoznia, mert a világító egységek és a motor beszerelése nem lehetséges, amennyiben a hűtőkeret nem megfelelően került beszerelésre.

A hűtőkeret hibái, azok okai és jelei.

 1. Korrózió. Ez megrongálhatja a fémből készült alkatrészeket. A nedvesség keretre gyakorolt hatása miatt alakul ki, általában a hasadások és karcolások területén. Jelenléte látható.
 2. Repedések és hasadások. Ezek a jármű folyamatos, szélsőséges körülmények között való használata miatt alakulnak ki, például földúton. Ez a hiba az autó szemrevételezése során észlelhető.
 3. Deformáció. Leggyakrabban ez az autó elejét ért erőhatás következménye, például egy közúti baleseté, vagy valamilyen akadályon, például egy parkolóoszlopon való áthajtásé. Általános, hogy egy ilyen hiba a közelben felszerelt alkatrészek deformálódását is okozza, mely szemmel könnyen látható.

Nálunk vásárolhat hűtőkeretet autójához - Autoalkatreszonline24.hu webáruház. Minden megvásárolt autóalkatrészre garanciát adunk.

Kosár
#
Az Ön kosara üres