Autó Dugattyú Gyűrű - magas minőségű top árak
Dugattyú Gyűrű - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Dugattyú Gyűrű garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Dugattyú Gyűrű autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Dugattyú Gyűrű
 • Autó Dugattyú Gyűrű - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Dugattyú Gyűrű - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Dugattyú Gyűrű - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Dugattyú Gyűrű - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Dugattyú Gyűrű alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Dugattyú Gyűrű alkatrészről

A dugattyúgyűrűk az autómotor égésterének nyomását biztosítják, szabályozzák a dugattyú és a henger között lévő a kenőanyag mennyiséget, valamint továbbítják a hőt a dugattyúból a henger falaira.

5 tipp a dugattyúgyűrűk használatához

 1. A dugattyúgyűrűk maximális élettartamának biztosításához tartsa be a motor használatára vonatkozó előírásokat. Az alkatrészek élettartama átlagosan 100-120.000 megtett kilométer. Az olaj és az üzemanyag minőségétől, valamint az alkatrész anyagától függően az élettartam a 150.000 km-t is elérheti, vagy akár 70.000 km-re is csökkenhet.
 2. Csak kiváló minőségű motorolajat használjon, melyet az autó gyártója ajánl, és ne felejtse el időben kicserélni azt.
 3. A por motorba való bekerülését elkerülendő próbálja minél kevesebbet használni a gépkocsit durva útfelületen és kerülje a forgalmi dugókat. Rendszeresen cserélje a légszűrőt.
 4. Melegítse fel a motort üzemi hőmérsékletre, mielőtt elindul.
 5. A dugattyúgyűrűk cseréjét követően a motort óvatosan kell használni. Az első 1000 km-en nem ajánlott átlépni a 80 km/h-ás sebességet, és a 90 km/h-t az első 1000 és 2000 km között.

A dugattyúgyűrűk hibái, azok okai és jelei.

 1. A dugattyúgyűrűk korai elhasználódása. Az alkatrészek az előre meghatározott időtartamnál hamarabb elkopnak, ha gyenge minőségű üzemanyagot vagy olajat használ, ha nem megfelelő az olaj- és légszűrők működése, vagy szélsőséges módon használja a motort. Az elhasználódás a kipufogógáz kékes-szürkés színéből, illetve a motor alapjáraton való instabil működéséből érzékelhető. Emellett az olajfogyasztás is megnő.
 2. A dugattyúgyűrűk deformációja vagy szakadása. Ezeket a hibákat okozhatja a motor szélsőséges megterhelése, a gyenge minőségű üzemanyag használata miatt bekövetkező túlmelegedése. Ez a henger meghibásodásához, a motorból áramló füsthöz, valamint teljesítmény és a nyomaték csökkenéshez vezet.
 3. A dugattyúhorony szennyeződése. Az autó folyamatos alapjáraton való használata, és a gyenge minőségű olaj vezet ehhez. E hiba esetén nő az olajfogyasztás, a henger nyomása nem lesz megfelelő, a teljesítmény romlik, kék vagy kékes-szürke füst jelenik meg, a motor nehezen indul.

Autoalkatreszonline24.hu webáruházunkban minőségi garanciával vásárolhat dugattyúgyűrűket autójához. A kívánt alkatrészt gyorsan szállítjuk, mivel raktárunk készletén megtalálható.

Kosár
#
Az Ön kosara üres