Autó Féltengely Csukló - magas minőségű top árak
Féltengely Csukló - népszerű gyártók
Nézze meg aktuális alkatrész ajánlatainkat Kerékhajtás gépkocsihoz
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Féltengely Csukló garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Féltengely Csukló autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Féltengely Csukló
 • Autó Féltengely Csukló - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Féltengely Csukló - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Féltengely Csukló - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Féltengely Csukló - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Féltengely Csukló alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Féltengely Csukló alkatrészről

A kardántengely homokinetikus féltengelycsukló (CV féltengelycsukló) a nyomaték folyamatos átvitelét biztosítja a hajtott kerékre. Ezt az elsőkerék meghajtású személygépkocsik rendszeriben használják, ritkábban a hátsókerék meghajtás esetén, valamint összekerék meghajtású, független felfüggesztéssel rendelkező járművek hátsó kerekein.

5 tipp a CV féltengelycsukló használatához

 1. Rendszeresen ellenőrizze a porvédőket szemrevételezéssel. A CV féltengelycsukló átlagos élettartama 80.000-100.000 megtett kilométer. Ugyanakkor, a porvédők sérülése jelentős mértékben csökkentheti ezt az időtartamot. Ajánlott a porvédőket apró hibák (karcolások, kopások) esetén lecserélni; a porvédő szakadása esetén a legtöbb esetben tanácsos az egész CV féltengelycsuklót kicserélni.
 2. Ne terhelje meg túlzott mértékben a CV féltengelycsuklót, ez akkor történhet, ha terepen használja a gépkocsit, ha csúsznak a kerekek vagy ha a motor teljesítménye a névleges teljesítményhez képest nagymértékben megnő.
 3. Kizárólag kiváló minőségű kenőanyagot használjon.
 4. A porvédők és a rögzítő bilincsek cseréjéhez csak olyan kiváló minőségű alkatrészeket használjon, melyeket a CV féltengelycsukló típusának megfelelően választ a katalógusból.
 5. Próbálja elkerülni, hogy a CV féltengelycsukló porvédője folyamatosan vízzel és más folyadékokkal érintkezzen.

A CV féltengelycsukló hibái, azok okai és jelei

 1. Korrózió vagy mechanikai sérülések a tengelycsukló fém részeiben. Ezek a szerkezetbe beszivárgó nedvesség és por miatt következnek be, mely a porvédők nyomáscsökkenésének következménye. Ezt jelzik a felfüggesztésből hallható csikorgó, zörgő és nyikorgó hangok, melyek kanyarodáskor ilyen hiba esetén erősebbé válnak.
 2. A CV féltengelycsukló korai kopása. Az egység túlzott megterhelése esetén élettartama lerövidül. A kopást jelzi a felfüggesztés rezgése és zörgése autózáskor.
 3. A porvédő elhasználódása és sérülései. A porvédőn megjelenő repedések és szakadások az autó szélsőséges körülmények (terep, hirtelen hőmérsékletváltozások stb.) között való használatának lehetnek a következményei, illetve ha nyilvánvalóan rossz minőségű anyagokat használ. Ezek a hibák szemrevételezéssel azonosíthatók

Autoalkatreszonline24.hu webáruházunkban vásárolhat CV féltengelycsuklót gépkocsijához: segítünk a kívánt autóalkatrész gyors kiválasztásában.

Kosár
#
Az Ön kosara üres