Autó Szívótorok - magas minőségű top árak
Szívótorok - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Szívótorok garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 37000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Szívótorok autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Szívótorok
 • Autó Szívótorok - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Jármű Szívótorok - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Szívótorok - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • payment_discover_brand
 • Autó Szívótorok - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Szívótorok alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Szívótorok alkatrészről

A szívócsonk egy zárt kamra elágazó kivezetőcsövekkel és terelőlapokból álló rendszerrel, mely segítségével az üzemanyag-levegő keverék készül, és egyenlően oszlik el a motor hengerihez vagy közvetlen befecskendezés esetén a motor levegőellátása kerül biztosításra.

4 tipp a szívócsonk használatához

 1. A szívócsonk élettartama használati körülményeivel közvetlen összefüggésben van. Vegye figyelembe, hogy az olyan alkatrészek, mint a tömítőelemek, gyorsabban elhasználódnak.  A szívócsonk tömítéseit általában szükség esetén cserélik.
 2. Amennyiben javítás során le kell szerelni a szívócsonkot, mindig ellenőrizze a tömítések állapotát, és jobb újakra cserélni ezeket.
 3. Akadályozza meg, hogy motorolaj szivárogjon a szívócsonkba. Ehhez ellenőrizze rendszeresen a levegőszűrő állapotát, és időben cserélje azt.
 4. A szívócsonk megelőző tisztítást legalább minden 100.000 megtett kilométert követően el kell végezni.

A szívócsonk hibái, azok okai és jelei

 1. A terelőlapok meghibásodása. A motor túlmelegedése vagy az egységbe beszivárgó olaj miatt fordulhat elő. A terelőlapok a gyártásukhoz felhasznált anyagok nem megfelelő minősége következtében is meghibásodhatnak. Ha ez történik, a motor teljesítménye csökken, és az üzemanyagfogyasztás nő.
 2. A beszívott levegő vezérlőszelep meghibásodása. Ez általában szennyeződés, oxidáció vagy a csatlakozások kopása miatt történik. A hiba a motor alacsony fordulatszámon való teljesítményének csökkenéséből, a nem működő alapjáratból, vagy rezgések és szokatlan hangok megjelenéséből észlelhető.
 3. A szívócsonk nyomáscsökkentése. Ennek oka lehet az alkatrész túlmelegedése, valamilyen mechanikai hatás, és a tömítések elhasználódása. Így a motor nem indulhat elsőre, és hibásan üzemelhet. A hiba jelei lehetnek a jellegzetes szívó hang a motor működése során, a csökkenő teljesítmény és a túlzott üzemanyagfogyasztás.
 4. A vákuumcsövek leválása az örvénycsappantyúról (szvörl), kopásuk vagy mechanikai sérüléseik. A hibák a beszívócső műanyag és gumi alkatrészeit ért magas hőmérséklet hatására következnek be, és általában alapjáraton rezgés, szokatlan hangok, a motor működése közben csörömpölés, valamint dinamikus teljesítmény csökkentés és nyomatékcsökkenés jelzi ezeket.
 5. Az abszolút nyomásérzékelő meghibásodása. Ez történhet a rugalmas csövek meghibásodása miatt, melyek az érzékelő bemeneti csatlakozását kötik a szívócsonk belső részéhez, valamint az égéstermékek illesztéseinek vagy csöveinek szennyeződése következtében. Ebben az esetben az üzemanyagfogyasztás megnő, a kipufogógáz szaga a kipufogócsőből erősebb lesz, fehér füst jelenhet meg, a motor nem fog stabilan működni, és jellegzetes zúgó hangot ad.

Webáruházunkban minden márkájú autóhoz vásárolhat szívócsonkot kedvező áron: tanácsot adunk és segítünk gyorsan kiválasztani a kívánt autóalkatrészt.

Kosár
#
Az Ön kosara üres