loader
Kérjük, várjon …dotted

Alkatrészek AUTOBIANCHI

OE alkatrész katalógus AUTOBIANCHI

Cserealkatrészt keres AUTOBIANCHI gépkocsijához? Akkor jó helyen jár!

Alkatrészek A 112
A 112
10.1969 utántól
Jármű alkatrészek AUTOBIANCHI Y10
Y10
03.1985 utántól
Alkatrészek A 111
A 111
08.1969 utántól
AUTOBIANCHI gépkocsi alkatrészek online

Autóalkatrész AUTOBIANCHI webáruház

Az Autobianchi egy 1955-ben alapított olasz vállalat. Kezdetben a Bianchi, a Pirelli és a Fiat cégek közös tulajdonában állt. Általánosságban e márka alatt kis autókat gyártottak. A márka 1955-ben szűnt meg.

Az Autobianchi autók

A vállalat személygépkocsikat és teherautókat gyártott. Roadsterek, kabriók, kupék, szedánok, ferdehátúak, kombik és furgonok voltak az elérhető karosszériák között. A Fiat szállította az alkatrészeket az Autobianchi gépkocsikhoz, és innovációi tesztelésére használta ezt a márkát. Például elsőkerék-meghajtást tettek bele és a karosszéria üvegszálas anyagból készült. A sikeres megoldásokat később a Fiat gépkocsiknál alkalmazták.

A márka autói drágábbak voltak az ugyanilyen méretű Fiat gépkocsiknál, és egészen népszerűek voltak. A márka egyik legsikeresebb márkája az A112 olyan keresett volt, hogy a gyártó nem tudta minden vevője részére legyártani az autókat. Így néha az embereknek több mint egy évet kellett várnia a kívánt gépkocsira.

A márka autóinak előnyei

  • Kompakt méret. A márka legnagyobb gépkocsiját, az A111 modellt 1969-től 1972-ig gyártották. Ugyanakkor ez az autó is elég visszafogott méretekkel rendelkezett: a hosszúsága 4020 mm, a szélessége 1610 mm, magassága 1400 mm volt. A Y10 volt a márka egyik leghíresebb modellje. A 3-ajtós ferdehátú 3390 mm hosszú, 1510 mm széles és 1420 mm magas volt.
  • Stílusos karosszéria. Méltó példa erre a márka első modellje a Bianchina volt. Műszakilag ez a Fiat 500 modell alapján készült, és elegánsabb karosszériával rendelkezett. Az autót középosztálybeli nők részére tervezték.
  • A motorháztető alatti terület hatékony kihasználása. Az 1964-ben bemutatott Primula modell különlegessége a motor keresztirányú elrendezése volt. Ez a megoldás a méret és tágasság közötti egyensúlyt teremtette meg.

Autoalkatreszonline24.hu: kiváló minőségű alkatrészek

Megoldást keres autója karbantartási költségeinek csökkentésére? Autoalkatreszonline24.hu - rendeljen alkatrészeket gépkocsijához webáruházunkban. Itt rendszeresek az akciók, melyek segítenek abban, hogy az Autobianchi alkatrészeket nagyon kedvező feltételekkel vásárolja meg. A választékban üzemanyagszűrők, féktárcsák és sok egyéb termék is található. Ha az alkatrészek kiválasztásával kapcsolatban nehézsége támad, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunk képzett szakértőivel, és konzultáljon velük online. Győződjön meg a saját szemével arról, hogy üzletünkben a vásárlás olcsó és kényelmes.

Kosár
#
Az Ön kosara üres