Autóalkatrész ZIMMERMANN

Online alkatrész katalógus ől ZIMMERMANN

A Zimmermann német márka, féktárcsák, fékdobok és fékbetétek készülnek ilyen márkanéven. A Zimmermann márkás termékek kiváló minőségűek és kedvező áron kaphatók.

A Zimmermann története

Az Otto Zimmermann cég 1947-ben alapult, nevét alapítójáról kapta. A Zimmermann volt az első, aki a fékdobokat és tárcsákat sorozatgyártotta.

1990-ig a cég fő gyára Eppingen-ben volt, de a folyamatosan növekvő kereslet miatt új gyártóhelyeket kellett vásárolniuk. A Zimmermann Sinsheim ipari városba költözött, egy új gyárterületre. A fejlett berendezések nagymértékben segítették a termékkör bővülését – a Zimmermann kereszt-fúrt féktárcsákat kezdett gyártani, továbbfejlesztett hűtőrendszerrel.

Ma a cég ipari- és raktárterülete Sinsheim-ben eléri a 17.000 m2-t. A vállalat jelenlegi választéka 3.000 terméket tartalmaz, melyeket a világ 60 országában forgalmaznak. Vannak köztük közép- és felsőkategóriás termékek, valamint eredeti és utángyártott alkatrészek is. Tanácsoljuk, hogy a Zimmermann autóalkatrészeket most online vásárolja meg, kedvező áron.

A Zimmermann autóalkatrészek

A Zimmermann alkatrészek számos ismert kategóriába sorolhatók:

  • Sztenderd féktárcsák. Ezek a német cég legalacsonyabb áru termékei. Alacsony áruk ellenére ezek az alkatrészek hosszú élettartammal rendelkeznek.
  • Formula Z féktárcsák. Ellenállnak a deformációnak, extrém magas hőmérsékleten, kis súlyúak és megakadályozzák a „forró pontok” kialakulását. A Formula Z féktárcsák motor és futómű tuningolt autókba valók.
  • Z bevonattal ellátott féktárcsák és dobok. 2008 óta a Zimmermann korrózióálló Z bevonattal szállítja termékeit az utángyártott piacra. Az ilyen alkatrészek nagymértékben korrózióállók és vonzó kinézetűek.
  • Sport féktárcsák. A kereszt-fúrt féktárcsák megnövelik a rendszer teljesítményét, jól működnek nedves körülmények között, Z bevonat van rajtuk. Szinte minden személygépkocsiba beszerelhetők.
  • Fékbetétek. A német cég katalógusa több mint 1000 fékbetét cikket tartalmaz. Minden egyes alkatrész korrózióvédelemmel van ellátva, és hosszított az élettartamuk.
  • Dobfék készletek. Korrózióállók és megnövelik a fékrendszer teljesítményét. A készletben fékhengerek és fékbetétek, valamint rögzítők, kenőanyagok, és minden, a beszereléshez szükséges alkatrész megtalálható.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres