Autóalkatrész YAZUKA

Online alkatrész katalógus ől YAZUKA

Yazuka márkanéven a lengyel Inter Cars S.A., egy nagy európai autóalkatrész csomagoló és autóalkatrész disztribútor, különféle motoregységekhez és rendszerekhez való kábeleket forgalmaz. A Yazuka autóalkatrész katalógusban a legtöbb Japánban és Koreában gyártott autóhoz megtalálhatja a megfelelő kábeleket.

A Yazuka autóalkatrészek

  1. Sebességjelző kábelek. A kábelek magja erős acélhuzalból készül. Ezek megfelelő nyomatéktovábbítást biztosítanak a váltó kimenő tengelyének dobozától a sebességjelzőig.
  2. Kuplungvezérlő kábelek. Ellenállók a nedvességgel szemben, és beállító anyával együtt szállítják az alkatrészeket.
  3. Fojtószelep kábelek. Tartósságukat, megbízhatóságukat és a korrózióállóságukat érdemes megemlíteni. Speciális adapterekkel együtt is kaphatók, mely a kenőanyag adagolására szolgál.
  4. Kézifék bowdenek. Horganyzott acélhuzalukat megnövelt korrózióállóság jellemzi. Az erős poliuretán burkolat megbízható védelmet biztosít a belső alkatrészeknek a külső behatásokkal szemben.

Minden Yazuka néven forgalmazott alkatrész kiváló minőségéről ismert. Alacsony súrlódási együtthatóval rendelkeznek és tartósak. Csak elsőosztályú anyagokat és modern technológiákat használnak fel a gyártás során. A Yakuta kábeleket többször tesztelik a gyártás folyamán, ezért ellenállnak a legnagyobb terhelésnek is.

Vásároljon Yazuka autóalkatrészeket online

Autoalkatreszonline24.hu - webáruházunkban széles választékban talál alkatrészeket európai, ázsiai és amerikai gépkocsikhoz. Készek vagyunk 2 év garanciát adni minden autóalkatészre.

Katalógusunk könnyen használható. A megfelelő cikk kiválasztásához meg kell adnia az autó márkáját a modelljét és típusát, és a rendszer felajánlja Önnek az elérhető alkatrészeket. Amennyiben az alkatrész kiválasztásával kapcsolatban kérdése van, forduljon ügyfélszolgálatunk szakértőihez. Ők nem csupán szakértő segítséggel szolgálnak, de tájékoztatást is nyújtanak különleges ajánlatainkról, kedvezményeinkről, valamint a szállítási költséggel kapcsolatos megtakarítási lehetőségekről.

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres