Autóalkatrész YAMATO

Online alkatrész katalógus ől YAMATO

A Yamato egy lengyel márka, mely gumi és gumi-fém elemeket gyárt futómű és kormánymű alkatrészekhez. A cég termékei a legtöbb Japánban és Koreában készült gépkocsiba megfelelők. A Yamato katalógusában több mint 2.000 termék található, melyek kiváló minőségűek és kedvező áron megvásárolhatók. A lengyel Inter Cars cég a Yamato alkatrészek exkluzív disztribútora.

A Yamato autóalkatrészek
  • kormányösszekötő rúd fejek;
  • stabilizátor csatlakozók;
  • nyomtávrudak;
  • lengőkarok;
  • lengőkar perselyek;
  • lengőkar csavarok;
  • motorfelfüggesztés;
  • stabilizátor konzolok.

A kiváló minőségű autóalkatrészek alaposan ellenőrzött anyagokból készülnek, és minden gyártási szakaszban szigorú ellenőrzésre kerülnek. A kész alkatrészeket metallográfiai mikroszkóppal vizsgálják és a működést utánzó körülmények között ellenőrzik: a fémalkatrészek keménységét, a gumialkatrészek erejét és rugalmasságát vizsgálják.

A használat közben előforduló terhelést és a beszerelés lépéseit is figyelembe veszik az autóalkatrészek gyártása során. Ezért a kormányösszekötő rúd fejeket, a stabilizátor csatlakozókat és a kiegyenlítő védőburkolattal együtt szállítják, mely erős gumiból és szorító anyával készül. A lengőkarokat perselyekkel és szerelvényekkel együtt, beszerelésre készen szállítják. A lengőkar betétek és perselyek ellenállnak a kopogásnak, a motortartók a legjobb minőségű gumiból készülnek, így megbízható csillapítást biztosítanak.

Vásároljon Yamato autóalkatrészeket online

Autoalkatreszonline24.hu - webáruházunkban található széles választéknak köszönhetően nálunk könnyen talál alkatrészt a legtöbb elterjedt autómárkához, és a ritka típusokhoz is. Nagy figyelmet fordítunk beszállítóink kiválasztására, ezért nincsenek alacsony minőségű termékeink, és áraink a legalacsonyabbak a piacon. Folyamatosan dolgozunk szolgáltatásaink javításán, ezért Autoalkatreszonline24.hu webáruházunk minden vásárlója számíthat gyors szállításunkra és szakértőink hozzáértő segítségére. Üzletünkben vásárolni előnyös és kényelmes.

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres