Autóalkatrész WAHLER

Online alkatrész katalógus ől WAHLER

A Wahler a termosztátok, leágazó csövek és szenzorok legrégibb gyártója. A cég számos innovatív megoldás megalkotója a termosztátok és a hőfokszabályzók területén. A Wahler mérnökeinek kemény munkáját méltóképpen elismerik a vezető autógyárak. 2013 óta a cég az amerikai BorgWarner konszern része.

A Wahler Company története

A német Wahler márka története 1902-ben kezdődött, amikor Gustav Wahler megalapította a céget, melynek a Gustav Wahler GmnbH u Co.KG. nevet adta. 1920-ban a vállalat mérnökei szabadalmaztatták a termosztátot, és elsőként gyártották a világon. 1928-ban a Daimler-Benz Concern kérésére kezdték meg a termosztátok sorozatgyártását.

A vállalat központja Esslingen am Neckar-ban, Németországban található. Wahler üzemeket Németországban, az USA-ban, Mexikóban, Argentínában és Brazíliában találunk.

A cég főtevékenysége a hőmérséklet szabályzó rendszerek alkatrészeinek gyártása. Eredeti autóalkatrészeket szállítanak többek között a következő autógyáraknak: BMW, Renault Group, PSA Peugeot Citroën, Fiat Chrysler Automobiles, Ford, General Motors, Tata Motors, Daimler AG, Nissan, Mitsubishi Motors Corporation, Porsche, Volkswagen Group, Volvo és még másoknak is; teljes termelésük 80%-t teszik ki ezek az alkatrészek. A többi alkatrész az utángyártott piacra készül. Minőségüknek köszönhetően ezek nem rosszabbak, mint az eredetiek, és a prémium kategóriába tartoznak. A Wahler termékeket Behr és Valeo márkanéven is forgalmazzák.

A Wahler autóalkatrészek

Autoalkatreszonline24.hu webáruházunkban bármikor vásárolhat Wahler autóalkatrészeket. Az adott márka összes alkatrésze két kategóriába sorolható:

1. Termékek hőmérséklet szabályzó rendszerekhez:

  • termokapcsolók;
  • termosztátok (nyitott keretes, keretes, integrált, elektronikus vezérlésű és elektronikus fűtésű).

Minden termosztát és hőfokszabályzó nagy pontossággal rendelkezik, és a legkisebb hőmérsékletváltozást is érzékeli.

2. A kipufogógáz mérgező anyagainak csökkentésére szolgáló termékek, valamint a gáz visszakeringető rendszer elemei. Ezek tartós anyagokból készülnek és ellenállnak az erős kémiai anyagoknak.

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres