Autóalkatrész VEMO

Online alkatrész katalógus ől VEMO

A VEMO egy autóalkatrész márka, mely a VIEROL Aktiengesellschaft céghez tartozik. Ez a vállalat autóalkatrészek nagy választékát csomagolja és adja el a nagykereskedőknek. VEMO márkanéven autó elektronikát, különféle detektorokat, érzékelőket és egyéb alkatrészeket vásárolhat.

A VEMO története

A VEMO márka története 1977-re nyúlik vissza, amikor a VIEROL AG Company megalakult Németországban. A cég először speciális autók kisszériás gyártásával foglalkozott. Később váltottak, és figyelmüket más gyártók alkatrészeinek beszerzésére és csomagolására fókuszálták. Jelenleg képviseleteik nem csupán Európában, de az USA-ban, Kínában és Szingapúrban is megtalálhatók. 2000 óta a cég neve VIEROL Aktiengesellschaft.

A vállalat a VEMO márkanevet 1998-ban alapozta meg. A márka katalógusában több mint 9.000 termék található, melyek a világ 125 országában megvásárolhatók. A VEMO alkatrészek tökéletes műszaki jellemzői és nagy megbízhatósága a Q+ minőségi jelzést hozta a márkának, amit rendszerint eredeti alkatrészeket gyártó német vállalatok kapnak meg. Ez azt jelenti: ha úgy dönt, hogy VEMO autóalkatrészeket vásárol online, olyan termékeket kap, melyek csaknem pontosan olyan minőségűek, mint az eredetiek, de sokkal kedvezőbb áron kaphatók.

A VEMO autóalkatrészek

  1. Detektorok és szenzorok. Ebben a kategóriában áramlásmérőket, tengely helyzetérzékelőket, levegő hőmérséklet, olaj, hűtőfolyadék, guminyomás érzékelőket, és más termékeket vásárolhat. Az összes alkarész tartós burkolatban van, és a mikrocsipek forrasztása is kiváló. Az érzékelők univerzális csatlakozásainak köszönhetően különféle márkájú autómodellekbe csatlakoztathatok. Az autóalkatrészek antisztatikus védőfóliába vannak csomagolva, mely biztonságot nyújt az elektronikus alkatrésznek a szállítás folyamán.
  2. Elektronika. Ebben a kategóriában generátorokat, önindítókat, reléket és feszültségbeállítókat találunk. A gyártásukhoz felhasznált modern anyagok ellenállnak a nagy terhelésnek. A generátorok és az önindítók burkolata nagymértékű korrózióellenes védelmet biztosít. Audi, Volkswagen, Seat, Ford, Skoda stb. gépkocsikba beszerelhetők.
  3. Megszakítók és kapcsolók. Ebben a kategóriában kormányoszlop és gyújtás kapcsolókat, féklámpákat, fűtésszabályzókat és más autóalkatrészeket vásárolhatunk.
  4. Energiaellátás- és gyújtásrendszer alkatrészek. A termékkatalógusban körülbelül 300, különféle autóhoz készült gyújtástekercs található. Emellett benzinpumpák, gyújtáselosztó sapkák, gyújtógyertya dugók és izzítógyertyák széles választéka is kapható.
  5. Légkondicionáló és hűtőrendszer alkatrészek. A kategóriában ventilátorokat, kondenzátorokat, elektronikus motorokat, folyadékos tengelykapcsolókat, szűrőket és párátlanítókat, szíjtárcsákat és más autóalkatrészeket talál. Kiváló minőségük és kedvező áruk az, ami ezeket az alkatrészeket népszerűvé teszi az autótulajdonosok körében Európában és a kontinensen kívül is.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Csillapítás
Szűrők
Tömítések / Szimeringek
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres