Autóalkatrész VEGAZ

Online alkatrész katalógus ől VEGAZ

A VEGAZ GmbH egy német cég, mely vezető gyártók autóalkatrészeinek disztribúciójára specializálódott. A cég emellett kipufogórendszer alkatrészek, részecskeszűrők és más termékek gyártásával is foglalkozik. A legtöbb gyakori, modern modellhez tartozó autóalkatrész mellett a VEGAZ katalógusában nagy számban találhatók ritka járművekhez való alkatrészek is, például az 1972 és 1977 között gyártott Opel Rekordhoz, az 1983 és 1987 között készült Opel Senatorhoz, az 1973-as Audi 80-hoz, az 1978 és 1980 között gyártott BMW 316 modellhez stb. A cég központja Kölln-Reisiek-ben, Németországban található.

A VEGAZ autóalkatrészek

 1. Katalizátorok. A VEGAZ cég katalógusában széles választékban találhatók az amerikai WALKER gyár termékei - mely eredeti berendezéseket szállít olyan autógyáraknak, mint a Toyota, a Nissan, a Daimler-Chrysler, a Honda, a Porsche, a General Motors, a BMW és mások. A gyártó egyik legújabb fejlesztése az Aluminox termékcsalád, mely dupla korrózióvédelemmel készül.
 2. Mini katalizátorok. Ezek a szabványos katalizátorral szerelt járművek átalakításához alkalmasak. A beszerelés a károsanyag-kibocsátás 50%-al való csökkentését teszi lehetővé.
 3. Csomagok átalakításhoz. Ezek segítségével a legújabb környezetvédelmi előírásoknak megfelelően alakíthatja át az autóját, csökkentve a kibocsátott szennyezőanyagok mennyiségét.
 4. Részecskeszűrők. A szűrőmátrix szilícium-karbidból készül, ami hatékonyan megköti a különböző méretű koromszemcséket. Az autóalkatrész fémháza különösen jó korrózióálló tulajdonságokkal bír.
 5. Kipufogódobok. Nagy hőellenállású és nyomásállóságú anyagból készülnek. A cég kínálatában sportkipufogódobokat is találunk kétszeres kipufogócsővel és egyenes kipufogódobbal. Ez utóbbi rozsdamentes acélból és üvegszálból készül, az üvegszál a szerkezetben a zajcsökkentést szolgálja.
 6. Kipufogócsonkok. 1300 oC-ig ellenállnak a hőmérsékletnek és a nagy nyomással szemben is ellenállók. Opel, Audi, Ford, Volkswagen, Skoda, Seat autókba beszerelhetők.
 7. Kipufogódob csövek és flexibilis tömlők (hullámos csövek). Rendszerint rozsdamentes acélból és alumíniumból készülnek, ami ellenáll a magas hőmérsékletnek és a nedvességnek. Hosszú élettartammal rendelkeznek.
 8. Tartókonzolok, tömítések, rögzítőelemek. Nagyon tartósak, és megbízhatóan rögzítik a kipufogórendszer részeit. A gumitömítés hosszú időn át megtartja rugalmasságát. A kipufogódob tartókonzolok is gumiból készülnek, és kiváló rezgéscsillapítók.
 9. Oxigén szenzorok. Nagy precizitásúak és érzékenységűek - a kipufogógáz összetételében történt legkisebb változást is érzékelik. Lehetővé teszik a motor és segédberendezései működésének értékelését és beállítását.

Vásároljon VEGAZ autóalkatrészeket online

Autoalkatreszonline24.hu - nálunk igazán élvezheti az online vásárlás előnyeit. Vásárlóinknak a következőket ajánljuk:

 •  Azonnali szállítás.
 •  Felhasználóbarát keresőrendszer;
 •  Minden autóhoz széles választék, a ritka modellekhez is;
 •  Szakértőink hozzáértő segítsége,
 •  Minden autóalkatrészre garancia.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres