Autóalkatrész VDO

Online alkatrész katalógus ől VDO

A VDO német márka, mely néven a Continental Automotive GmbH gyártja autóalkatrészek széles választékát, A Continental Automotive GmbH a német Continental AG csoport leányvállalata. A Continental Automotive GmbH éves árbevétele 2015-ben 39,2 milliárd EUR volt. A cég számos híres márkát birtolol, például: Continental, ATE, Galfer és Barum. Mindemellett, a cég által készített termékek többségét VDO márkanév alatt hozzák forgalomba.

A VDO története

A VDO céget 1929-ben, Frankfurt am Main-ban, Németországban alapították. Alapítójának Adolf Schindling tekinthető, aki fordulatszámmérők és más műszerek gyártásába kezdett. A cég sikerre vitte tevékenységét, és a világ legnagyobb autóipari elektronikai berendezés beszállítóvá vált. 1966-ban lépett be Észak-Amerika piacára, és 1977-ben nyitotta meg saját gyárát Winchester-ben, az USA-ban. Az 1990-es évek elején a céget megvásárolta a Mannesmann AG csoport, majd egyesülve ezzel a céggel 2000-ben a VDO vállalat a Vodafone Group része lett, melyet ezután eladtak a Siemens csoportnak. 2007 óta a VDO márka a Continental Automotive GmbH tulajdona.

A cég egyike a tíz legnagyobb autóalkatrész szállítónak a világon; 34 országban van képviselete, és több mint 140 aldivízióból áll- A cég központja Németországban található, bár a vállalat az USA-ban van bejegyezve.

Jelenleg a VDO a legnagyobb autógyáraknak szállít alkatrészeket, ezek közül néhány: Daimler AG, BMW, Volkswagen Group, Ford és General Motors. E márkanév alatt készülnek eredeti berendezések a Peugeot, a Citroёn, a Honda és a Fiat gépkocsikhoz is.

Webáruházunkban kedvező áron vásárolhat VDO autóalkatrészeket online.

A VDO autóalkatrészek

VDO márkanéven a következő autóalkatrészek készülnek:

 1. Üzemanyagrendszer alkatrészek benzin- és dízelüzemű motorokhoz:
  • elektromos üzemanyag-szivattyúk;
  • üzemanyagszint érzékelők;
  • üzemanyag pótszivattyúk;
  • üzemanyag szállító egységek és egyéb alkatrészek.
 2. Kormánymű- és vezérló rendszer alkatrészek:
  • üzemanyagszint érzékelők;
  • hűtőfolyadék hőmérséklet érzékelők;
  • vezérlőegységek;
  • információk berendezések és műszerfalak;
  • távolság szabályozási- és sebességszabályozó (tempomat) rendszerek alkatrészei;
  • biztonsági-, navigációs- és jelzőrendszer alkatrészei.
 3. Ablakmosó rendszer alkatrészei.
 4. Akkumulátorok.

A cég legújabb fejlesztései közé az AGM és az EFB akkumulátorok tartoznak. Extrém hőmérsékletnek is ellenállnak, hosszú az élettartamuk (a gyártó ezekre az akkumulátorokra 2 év garanciát ad), és nem igényelnek karbantartást. A speciális, üvegszálból készült energiaelnyelő réteg miatt az AGM akkumulátorok akár háromszoros ciklus-stabilitást biztosítanak a hagyományos akkumulátorokhoz képest, ezért START-STOP rendszerrel felszerelt járművekbe is alkalmasak.

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres