Autóalkatrész UNIPOINT

Online alkatrész katalógus ől UNIPOINT

Az Unipoint jól ismert autóalkatrész márka. A Taiwan Company Unipoint Group önindítók, generátorok és ezek alkarészeinek gyártására specializálódott. Emellett ablaktörlőket és légkondicionáló rendszer alkatrészek is készülnek Unipoint márkanéven.

Az Unipoint története

Az Unipoint márka története 1972-ben kezdődött, amikor az Unipoint Electric Mfg Co. Ltd Company megalakult. A vállalat először érintkezőket gyártott gyújtáskapcsolókhoz. 1977-ben kezdték meg az elektromágneses kapcsolók gyártását. Jelenleg a cég kínálatában több mint 800 típusú ilyen kapcsolót találunk, és a vállalat megalakulása óta több mint 50 millió cikket értékesített. 2011 óta az Unipoint Concern a Bosch Group része.

Jelenleg az Unipoint gyárak Taoyuan-ban, Taiwan-on és Shenzhen-ben, Kínában találhatók; raktáraik pedig nem csak Ázsiában, de Észak-Amerikában is vannak. Unipoint márkanéven eredeti és nem eredeti alkatrészek is készülnek a japán, európai, koreai és amerikai járművek többségéhez. Weboldalunkon az Unipoint autóalkatrészek online, bármikor megvásárolhatók.

Az Unipoint autóalkatrészek

 1. Önindítók és generátorok. Az Unipoint katalógusban több mint 2000 önindító és generátor található, a különféle autómodellek márkáinak többségéhez. Szerkezetünkben csak nagy teherbírással rendelkező, erős csapágyakat használnak, mely jelentősen megnövelik az autóalkatrészek élettartamát. A forgórész tekercseléshez és az önindítókhoz kiváló minőségű rezet használnak, ami garantálja az autó hosszú idejű, megbízható működését. Az önindítók törzse és a generátorok alumíniumból készülnek, mely anyag nem rozsdásodik és ellenáll az erős környezeti hatásoknak is. A mágnestekercsek minden esetben magas réztartalommal készülnek.
 2. Önindító és generátor alkatrészek. Az összeszerelt önindítók és generátorok mellett Unipoint márkanéven nagyon sok külön alkatrész is kapható, többek között:
  • Elektromágneses kapcsolók. Magas hőellenállásukat érdemes kiemelni, mivel rézből készült vezetékekkel látják el az alkatrészeket. Érintkezőik is rézből vagy ezüstből készülnek.
  • Önindító forgórész. A rezgések kialakulásának elkerülését megbízható csapágy biztosítja, ami egyben az önindító zajmentes működését is garantálja.
  • Bendix önindító meghajtás. Magas hőkezelésen esnek át, valamint szigorú számítógépes alapú ellenőrzésen.
  • Feszültség-beállítók. Digitális áramkörökkel rendelkeznek, melyek kompatibilisek az eredeti berendezéssel. Kiváló minőségű tranzisztorral szállítják, ami ellenáll a magas hőmérsékletnek is.
  • Diódahidak. A szerkezetben nagy feszültségű diódákat használnak fel. Egyes elemek rézből készülnek, így jobb hőelvonást biztosítanak.
 3. Légkondicionáló rendszer és motorhűtés. A kategóriában hűtőket, ventilátorok, elektronikus motorok, tengelykapcsolók és egyéb alkatrészek találhatók. Kiváló minőségűket, rezgéseknek való ellenállásukat, alacsony zajszintjüket és hosszú élettartamukat érdemes kiemelni. A ventilátor lapátok üvegszál hozzáadásával nyert nylonból készülnek. Ez növeli az autóalkatrész hővel és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállását.
 4. Ablaktörlők. Kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, hatékonyak és hosszú az élettartamuk. A cég gyáraiban minden hónapban 5,5 millió ablaktörlő készül.
Eredeti, kiváló minőségű, olcsó UNIPOINT autóalkatrészek UNIPOINT eredeti alkatrész legnépszerűbb
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Elektromos Alkatrészek
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres