Autóalkatrész ULO

Online alkatrész katalógus ől ULO

Az ULO neves autóelektronika gyártó. 2008 óta a cég az Odelo Deutschland GmbH gyártócsoport része.

Az ULO története

Az ULO cég 1947-ben, Németországban jelent meg, és először az ULO-Werk Moritz Ullmann GmbH & Co. KG. nevet viselte. Alapítója Moritz Ullmann, akinek családja a háború évei alatt emigrált Csehországból Németországba. A korábbi cseh állampolgár mindent tudott az üvegfeldolgozásról, és költözése után úgy határozott, hogy kerékpár üvegreflektorokat fog készíteni. Később Moritz Ullmann bővítette termékkörét, és a cég megkezdte a reflektorok gyártását az autóipar számára.

1957-re az ULO megkezdte a szállítást a Daimler-Benz és az Opel gyártósoraira. A cég lámpái és tükrei egyre népszerűbbek lettek az európai gyártók körében. Az ULO termékek a felsőkategóriába tartoznak.

Jelenleg a cég termékeit olyan híres autómárkák használják, mint a Mercedes-Benz, a Rover, a BMW, az Audi, az Opel és a Volkswagen. ULO márkanéven az utángyártott piacra is szállítanak termékeket, ezek ugyanolyan kiváló minőségűek, mint az eredeti termékek.

Az ULO autóalkatrészek fő különlegessége a kialakításukban rejlik, ami figyelembe veszi az autó használati helyének klímaviszonyait. Ez a cég fejlesztői és a helyi kereskedők szoros együttműködésével lehetséges. Webáruházunkban vásárolhat ULO autóalkatrészeket online, melyek tökéletesen illenek majd autójába.

Az ULO autóalkatrészek

  1. Tolatólámpák. Az ebben a kategóriában található alkatrészek színpontosak és ellenállnak a rezgéseknek. A ház nagyon tartós és megóvja a belső alkatrészeket a nedvességtől és a mechanikus sérülésektől.
  2. Fényszórók. Kiváló minőségű anyagok és szigorú gyártáellenőrzés garantálja a szoros zárást. Tartós, és a hőingadozásoknak ellenálló szigetelés megóvja az elektromos vezetéseket az olvadástól, és a rövidzárlattól.
  3. Tükrök. Jó látómező és a tükröződő tárgyak jó aránya jellemzi ezeket az alkatrészeket. Elektronikus állítással és fűtéssel is szerelhetők.
  4. Nappali menetfények. Gazdaságosak és nagyon hatékonyak mivel LED fényeket használnak.
  5. Rögzítők és szerelvények. Tartós anyagból készülnek, melyek a világító rendszer részeinek erős rögzítést biztosítanak.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres