Autóalkatrész TWINTEC

Online alkatrész katalógus ől TWINTEC

A Twintec német márka, mely márkanéven innovatív csúcstechnológiás autóalkatrészek készülnek, melyek célja a kipufogógázok károsanyag kibocsátásának csökkentése.

A Twintec AG cégek 1995. július 10-én alapították a németországi Königswinter-ben. 2012-ben a svájci Baumot AG-val egyesült, és ennek eredményeként alakult meg a TwintecBaumot Group. 2015-ben a Kontec GmbH és a DIF GmbH is a vállalat részévé vált. A munkatársak száma összességében ma már meghaladja a 380 főt.

A Twintec autóalkatrészek

A Twintec AG kipufogógáz vezérlőrendszerekre specializálódott. A cég szállít alkatrészeket a vezető európai gyárak összeszerelő üzemeibe, és az utágyártott piacra is gyárt.

A Twintec AG termékválasztékában található termékek a következő kategóriákba sorolhatók:

  • SCR rendszerek. Megteremtik a kipufogógázok semlegesítéséhez szükséges kémiai reakciók feltételeit. Ezek az alkatrészek nagy hatékonysággal működnek, ha ilyen van autójában, akkor a gépkocsija megfelel az Euro 4 és Euro 5 környezetvédelmi szabványoknak, és csökken az üzemanyagfogyasztása.
  • Részecskeszűrők. Dízelmotoros járművekbe készülnek. Csökkentik a koromrészecskék kibocsátását, kivonva ezeket a kipufogógázokból.
Vásároljon Twintec autóalkatrészeket online

Széles választékban vásárolhat Twintec alkatrészeket minőségi garanciával, kedvező áron - Autoalkatreszonline24.hu webáruház. Felhasználóbarát felületünknek és kényelmes keresőrendszerünknek köszönhetően egyszerűen megtalálhatja az autója modernizációjához szükséges alkatrészt. Jól képzett műszaki tanácsadóink bármikor készek megvitatni Önnel az alkatrészek különféle jellemzőit. Ha üzletünkben vásárol, rövid idő alatt megjavíthatja autóját, mivel az alkatrészeket nagyon gyorsan szállítjuk.

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres