Autóalkatrész THERMOTEC

Online alkatrész katalógus ől THERMOTEC

A Thermotec lengyel autóalkatrész gyártó. Motorhűtő rendszerek és légkondicionáló berendezések alkatrészeinek gyártásra specializálódott. A Thermotec termékek európai disztribúcióját az Inter Cars S.A. Company végzi – a varsói székhellyel rendelkező vállalat, mely Közép- és Kelet-Európa legnagyobb autóalkatrész disztribútora.

A Thermotec autóalkatrészek

 1. Hűtőrendszer alkatrészek.
  • Hűtők. A hűtőmagok alumíniumból készülnek, ezért alacsony a súlyuk, és ellenállnak a korróziónak. Szállítás előtt a raktárban minden hűtőt több lépcsőben tesztelnek. A vizsgálatok egy része során az eredeti berendezéssel való méret- és szerkezeti egyezőséget nézik, valamint az autóalkatrész formáját ellenőrzik. 0.25 Mpa / 70 msp nyomású sűrített levegővel és 0.3 Mpa / 20 msp nyomású folyadékkal ellenőrzik a tömítéseket.
  • Hőcserélők. Nagy hővezetőképességgel rendelkeznek, mivel alumíniumból készültek.
  • Intercoolerek. Turbókompresszorral felszerelt autókba való. Ellenállnak a magas nyomásnak és a hőingadozásoknak is.
  • Szivattyúk. Kiváló minőségű anyagokból készülnek és a motor működése közben optimális folyadékokáramlást biztosítanak.
  • Ventilátorok. Egy elektromos motor segítésével működnek és belső hőmérséklet érzékelőjük van. A ventilátor lapátok erős polimer anyagból - PA66 - készülnek, mely jól bírja a hőingadozást, és ellenálló a mechanikai sérülésekkel szemben. Szerkezetük a motor működése közben segíti a rezgések csökkentését.
  • Folyadékos tengelykapcsolók. A ventilátor sebességének forgását szabályozzák, optimális motorhűtést biztosítanak, és csökkentik az üzemanyagfogyasztást.
  • Folyadékos tengelykapcsoló ventilátorok. Kiváló minőségű műanyagokból készülnek, nem törnek, és nagy hőellenállással rendelkeznek.
  • Kiegészítő alkatrészek. Ebben a kategóriában túlfolyó tartályokat, idomzáró elemeket és hűtőket találhatunk. A hűtőrendszerben lévő nyomás szabályzására valók; tartósak és ellenállnak a hőmérsékletből eredő deformálódásnak. A légbeszívók gyártásához erős gumit használnak, ami fémhüvellyel kerül megerősítésre.
 2. Légkondicionáló rendszer alkatrészek.
  • Tárcsák és elektromágneses tengelykapcsoló kompresszorok. Hatékonyan nyelik el a rezgéseket, és csökkentik a légkondicionáló terhelését. A ventilátor időzített kapcsolását biztosítják.
  • Tömítőelemek. Megbízhatóan zárják a nyomás alatt lévő csatlakozásokat. Ellenállnak a korróziót okozó vegyszereknek, valamint a nyomás- és hőingadozásnak.

Vásároljon Thermotec autóalkatrészeket online

A kiváló minőségnek és a megfizethető árnak köszönhetően a Thermotec alkatrészek egész Európában népszerűek. A termékek szaküzletekben és weboldalunkon is megvásárolhatók. Autoalkatreszonline24.hu - ha tőlünk vásárol autóalkatrészt, élvezheti a weboldalunk nyújtotta előnyöket, melyek többek között a következők:

 1. Megfelelő időben való szállítás. Raktáraink előnyös elhelyezkezdése és az alkatrészek széles választékának állandó készlete lehetővé teszi, hogy nagyon gyorsan szállítsunk.
 2. Termékek széles választéka. Webáruházunkban világhírű gyártók hatalmas alkatrész választéka található. Ezért minden vásárló ki tudja nálunk választani az autójához szükséges alkatrészt.
 3. Kedvező árak. Szoros együttműködést építettünk ki az autóalkatrész gyártókkal és nagy forgalmazókkal, ezért alacsony áron tudjuk kínálni az autóalkatrészeket.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres