Autóalkatrész TEAMEC

Online alkatrész katalógus ől TEAMEC

A Teamec egy belga vállalat, mely autóalkatrészek felújításával foglalkozik: légkondicionáló kompresszorokkal, permetező fúvókákkal és a Common Rail rendszer nagynyomású szivattyúival. Emellett a cég a DENSO autóalkatrészek hivatalos forgalmazója is Belgiumban és Luxemburgban.

A Teamec története

A Teamec márka története 1957-ben kezdődött, amikor Herman Van Rompaey Koningshooikt-ban, Belgiumban céget alapított. Kezdetben a kis vállalkozás járművek karbantartásával foglalkozott, és hosszú időn át ez volt elsődleges tevékenysége.

1985-ben megalakítottak egy aldivíziót, mely önindítók és generátorok javításával foglalkozott, de ez később eladásra került. Ehelyett 1998-ban megnyílt a Teamec BVBA vállalat, mely alapításának pillanatától fogva a mai napig kompresszorok, permetező fúvókák és szivattyúk helyreállításával foglalkozik - ez egyike annak a hat vállalatnak, melyek a H. Van Rompaey holding részeként működnek. Napjainkban a cég központja a belgiumi Heist-op-den-Berg-ban található.

Ha elhatározta, hogy Teamec autóalkatrészt vásárol online, nálunk nagyszerű minőséget és kedvező árakat talál.

A Teamec autóalkatrészek
  1. Kompresszorok.
  2. Nagynyomású szivattyúk.
  3. Injektorok.
  4. Önindítók.
  5. Szárítószűrők.
  6. Kondenzátorok.
  7. Segédberendezések.

A cég nem fogad megrongálódott vagy deformálódott alkatrészeket javításra. Elutasíthatják még a nagyon rozsdás, megrongálódott rögzítőkkel, vagy hiányzó alkatrészekkel rendelkező berendezéseket. Minden alkatrészt alaposan megtisztítanak. A sérült alkatrészek, ahogy a fogyó elemek, mint a csapágyak és a tömítések, cserére kerülnek. Az érintkező felületeket kenőanyaggal kezelik, olyan zsírral, ami nagy hőellenállással rendelkezik. Minden egyes autóalkatrész többszintű vizsgálatok esik át, mielőtt a vásárlónak visszaküldésre kerül. A felújított alkatrészek megbízhatók, és hosszú időn át működőképesek. Emellett a Teamec katalógusában új berendezéseket is talál, főképp generátorokat, folyadékokat és légkondicionálók javításához szükséges szerszámokat.

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres