Autóalkatrész SUPLEX

Online alkatrész katalógus ől SUPLEX

A SUPLEX GmbH a legnagyobb nem eredeti rugó, laprugó és alvázszerelvény szállító Európában. A cég 1992 óta működik. A központi iroda és raktár a németországi Willich-ben található. A SUPLEX autóalkatrészeket a brit Turton Tonks Springs Ltd. gyártja Sheffield-ben, és ezek a sorozatgyártott gépkocsi többségébe, valamint a versenyautókba is megfelelők.

A SUPLEX autóalkatrészek

 1. Tekercsrugók. Kiváló minőségű acélból, vanádium és szilikon hozzáadásával készülnek. Nagyon erősek és kopásállók. A foszfát és epoxi-por bevonat további védelmet nyújt a korrózióval és a mechanikai sérülésekkel szemben. Az autóalkatrészek gyártása során modern hideg- és meleg tekercselési technológiákat használnak. A SUPLEX katalógusában a következő fajta rugók találhatók:
  • Hengeres. A kínálatban több mint 4000 hengeres rugó szerepel.
  • Mini-egységek. Kúpos huzalból készülnek, és tökéletesen követik az eredeti alkatrészek formáját és műszaki jellemzőit.
  • Racing. A hagyományos termékektől megnövelt merevségükben térnek el.
 2. Laprugók. Az ebben a kategóriában lévő termékek elsősorban a Ford Transit gépkocsikhoz készülnek. Az ilyen autóval rendelkező vásárlók 300 termékből válogathatnak.
 3. Hidraulika gömbök. Erős anyagokból készülnek, hatékonyan nyelik el a rezgéseket. A membrán, mely ellenálló a repedésekkel szemben, hosszú ideig megőrzi a nitrogén-nyomást. A SUPLEX nem újít fel hidraulikus gömböket, csak új termékeket kínál.
 4. Lengéscsillapító rugóstag. A gyártás kiváló minőségét, a zajtalan működést és a megbízhatóságot érdemes ezekkel az alkatrészekkel kapcsolatban kiemelni. Kényelmes haladást biztosítanak az utakon.

Vásároljon SUPLEX autóalkatrészt online

A SUPLEX autóalkatrészek a megbízhatóság és a kedvező ár kiváló kombinációi. A hamisítványok elkerülése érdekében azt ajánljuk, hogy a SUPLEX autóalkatrészeket webáruházunkban szerezze be, Autoalkatreszonline24.hu - minden vásárlónknak a következőket ajánljuk:

 1. Azonnali szállítás. Minden esetben szigorúan a meghatározott időpontban szállítunk, Ez azt jeleni, hogy nem kerülhet olyan kellemetlen helyzetbe, hogy nem a megfelelő időben érkezik meg a megrendelt alkatrész.
 2. Kedvező árak. Forduljon szakértőinkhez, akik megmondják hogyan tudja csökkenteni autója javításának költségeit.
 3. Kiváló minőség. Tudatában vagyunk annak, hogy a megbízhatóság mennyire fontos minden autónál, ezért sosem ajánlunk vásárlóinknak hibás termékeket.
 4. Szakképzett segítségnyújtás. Előfordulhat, hogy a weboldalunkon található nagy választékban nehéz az eligazodás. Ilyen esetben bármikor kérheti ügyfélszolgálatunk segítségét, forduljon hozzájuk kérdéseivel.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres