Autóalkatrész SAKURA

Online alkatrész katalógus ől SAKURA

A Sakura ismert autóalkatrész márka, mely néven személyautókhoz és tehergépkocsikhoz készül mindenféle típusú szűrő. A márka az ADR Group céghez tartozik. Minden Sakura autóalkatrész a cég Indonéziában található gyáraiban készül.

A Sakura Company története

A márka története az 1970-es években kezdődött, amikor az indonéz ADR vállalat Sakura márkanéven megkezdte a szűrőbetétek sorozatgyártását.

Napjainkban a Sakura autóalkatrészen mindkét gyára Indonéziában található, Jakartaban és Kota Tangerang-ban. A cég minden évben több mint 100 millió szűrőt gyárt, melyeket különféle márkáknak eredeti alkatrészként, valamint az utángyártott piacon értékesít.

A cég termékeit szaküzletekben és kereskedésekben árusítják a világ 105 országában. Emellett online is vásárolhat Sakura autóalkatrészeket.

A Sakura autóalkatrészek

Több mint 7000 különféle szűrő személyautókhoz, teherautókhoz és speciális berendezésekhez - ez a Sakura kínálata. Alkatrészeihez a cég saját megmunkálású papírt használ fel. A vásárlók a következő típusú szűrőket vásárolhatják meg:

  • Olajszűrők. Hatékonyan megtisztítják az olajat a szemcsés anyagoktól, védik a motoralkatrészeket a kopástól. A dugattyú és a henger közötti megbízható tömítés csökkenti az üzemanyagfogyasztást. Átlagosan 10.000 kilométer megtételére alkalmasak.
  • Üzemanyagszűrők. Megtisztítják az üzemanyagot a szennyeződéstől és a nedvességtől, és nagy hatékonyságú üzemanyagellátást biztosítanak. Típustól és a használat körülményeitől függően 32-40.000 kilométer után cserélni szükséges.
  • Levegőszűrők. Hatékonyan kiszűrik a beszívó rendszerbe kerülő levegőben található port, a szennyeződéseket és az idegen anyagokat. Élettartamuk 10-12.000 kilométer. Emellett a cég katalógusában széles választékban találhatók sportautókhoz levegőszűrők.  Szűrőbetétük többrétegű pamut anyagból készül, melynek mindkét oldalán fémháló található. Az ilyen szűrők 5.000 kilométeren át használhatók.
  • Kabinszűrők. Szerkezetükben háromrétegű szűrőbetét található, ami megtisztítja az utastérbe beáramló levegőt az allergén anyagoktól, a betegségekre hajlamosító baktériumoktól, a portól valamint a kellemetlen szagoktól és gázoktól. A használat körülményeitől függően 29-39.000 kilométeren át használhatók.
  • Hidraulikus szűrők. Védik a hűtőrendszer elemeit a korróziótól, és megóvják a munkafolyadékot a szennyeződésektől.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres