Autóalkatrész SACHS PERFORMANCE

Online alkatrész katalógus ől SACHS PERFORMANCE

A SACHS (ZF SRE) egy német cég, mely sport- és versenyautókhoz való autóalkatrészek gyártásával foglalkozik. A cég a ZF Friedrichshafen AG leányvállalata. A cég termékei számos olyan járműbe szerelik be, melyek olyan versenyeken indulnak, mint a Forma-, vagy a Rally Világbajnokság. Az autó tuningolás szerelmesei is gyakran használják ezeket az alkatrészeket.

A SACHS (ZF SRE) Company története

ZF Sachs Race Engineering részlege, mely sportautó alkatrészek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik 1998-ban nyílt, és az almúlt két évtizedben sok versenycsapat műszaki szponzora volt. SACHS Performance márkanéven a cég széles választékban gyárt autótuninghoz szükséges termékeket. Jelenleg a vállalat központja Schweinfurt-ban található, munkatársainak száma meghaladja a 85 főt.

Az új termékek kifejlesztése során a cég kiemelten ügyel a következő három szempontra:

 • Az autó rendszerek teljesítményének növelése;
 • Az alkatrészek súlyának csökkentése;
 • Egyszerű beszerelhetőség.

Az elkészült autóalkatrészek alapos tesztelésen esnek át: először modellezett körülmények között a működésüket ellenőrzik, majd az elektronikus berendezések működését.

A vállalat termékei az egész világon népszerűek. Fő előnyeik a tökéletes minőség, a jó műszaki jellemzők és a megbízhatóság. Autoalkatreszonline24.hu webáruház - mindig vásárolhat SACHS (ZF SRE) autóalkatrészeket online.

A SACHS (ZF SRE) autóalkatrészek

 • Kuplung alkatrészek.
  1. Kuplungtárcsák.
   • Performance. Nagy hőellenállással rendelkeznek, és magas nyomaték továbbítására képesek. Hosszú az élettartamuk és könnyen beszerelhetők. A tárcsához való betétek kiváló minőségű organikus anyagokból készülnek, melyek kiváló súrlódási jellemzőkkel rendelkeznek.
   • Racing. Kerámia fém tárcsákkal szereltek, magas súrlódási együtthatót biztosítanak, és tökéletesen ellenállók a szennyeződésekkel és az olajjal szemben. Megnövelt hőképességgel rendelkeznek. Általában versenyautókon használatosak.
  2. A tengelykapcsoló fedél szerelvény.
   • Performance. Kopásálló anyagból készülnek. Hatékonyan továbbítják a nyomatékot csúcsfordulaton. Nagy hőképességgel és lenyomóerővel rendelkeznek.
   • Racing. Erős titán házzal és szénbetétekkel készülnek. 900 N m-ig továbbítják a nyomatékot. Egyes elemek erős, repülőgépekhez használt ötvözetekből készülnek. Olyan nyomórugóval vannak felszerelve, ami rövid ideig 400oC-ig ellenálló.
  3. Kuplungkészletek. A különálló autóalkatrészek mellett a cég katalógusában kuplung szerelvények is találhatók. Ezek nagyon jó teljesítményűek, könnyűek, és nagy súrlódási felülettel rendelkeznek. Egy verseny kuplungszerkezetben akár 4 tárcsa is használható.
 • Futómű alkatrészek. Ebben a kategóriában gázrugó készletek és lengéscsillapítók tehergépkocsikhoz és versenyautókhoz egyaránt megvásárolhatók. A cég katalógusában a következő készletek találhatók:
  1. Performance. Beszerelésükkel a karosszéria magassága 25-50 mm-el csökkenthető, és nagymértékben növekszik a rugózás tűrőképessége. A speciális csillapító technológia kiváló úttartást biztosít. Az optimalizált súrlódási jellemzők megvédik az alkatrészeket a kopástól. Fontos megemlíteni alacsony súlyukat: a teljes rugók és lengéscsillapító készlet 12-20 kg súlyú.
  2. Racing. Alumíniumból és tartós acélból készülnek, súrlódásmentes bevonattal. Hézagmentes golyóscsapágyakkal vannak felszerelve. Extrém alacsony súlyuk van: a készen összeszerelt tartók és lengéscsillapítók súlya 2,8-6,2 kg között van.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres