Autóalkatrész S-TR

Online alkatrész katalógus ől S-TR

Az S-TR lengyel márka, teherszállító járművekhez készít kormánymű- és futómű alkatrészeket az utángyártott piacra. Az S-TR termékek tökéletes minőséggel rendelkeznek.

Az S-TR autóalkatrészek
  1. Kormánymű alkatrészek. A kategóriában kormányösszekötő rúd fejek, kormányoszlopok és fogaslécek, valamint alkatrészeik vásárolhatók meg. Nagy előnyük, hogy nagyon erősek, korrózióállók, ellent állnak a mechanikai sérüléseknek, és pontosan megfelelnek az eredeti alkatrészeknek.
  2. Futómű alkatrészek. Ebben a termékcsoportban stabilizátorok gumibetétei, gumiperselyei, lengőkar csapok és egyéb termékek találhatók. Minden alkatrész jó minőségű, és magas biztonsági követelményeknek megfelelő.
  3. Lengéscsillapítók és alkatrészeik. Az S-TR márka gumiperselyek és laprugó gumiütközők nagy választékát kínálja, a legtöbb, Európában kapható tehergépkocsihoz vannak termékeik. A termékek tökéletes rezgéscsillapító hatással rendelkeznek. A gyártáshoz kopásálló gumit használnak, ami ellenáll a nagy terhelésnek, a hőmérsékletingadozásnak, a nedvességnek és a korróziót okozó vegyi anyagoknak is.
Vásároljon S-TR alkatrészeket online.

Autoalkatreszonline24.hu webáruház - ha nálunk vásárol nem csupán kiváló minőségű, megbízható autóalkatrészeket rendel. Gondosan válogatjuk ki beszállítóinkat, és a raktárunkba beérkező termékeket alaposan megvizsgáljuk - így nálunk nem vásárolhat hibás terméket. Szakértőink felelősségteljes és képesített szakemberek, így mindig számíthat minőségi segítségre az alkatrész kiválasztásával vagy a megrendeléssel kapcsolatban. Figyelje weboldalunkon a frissítéseket, kérdezzen különleges ajánlatainkról és kedvezményeinkről - így a legvonzóbb áron juthat autóalkatrészekhez.

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres