Autóalkatrész RUVILLE

Online alkatrész katalógus ől RUVILLE

A Ruville (vagy teljes nevén a Egon von Ruville GmbH) az egyik olyan német vállalat, mely az utángyártott piacra szállít termékeket. 2001 vége óta a Ruville a INA Schaeffler Concern része. Autoalkatreszonline24.hu webáruházunkban a Ruville autóalkatrészek megvásárolhatók.

A Ruville Company története

A Ruville márkát Egon von Ruville alapította 1922-ben, Hamburgban. Történetének első éveiben a vállalat motoralkatrészeket gyártott és a nem eredeti autóalkatrészek piacán vezető szerepe volt. Később a cég kiterjesztette tevékenységét, és olyan gyártóknak szállít alkatrészeket, mint az SKF, a KOYO, a TIMKEN, az SNR, az INA stb.

Jelenleg a Ruville hajtóművekhez, meghajtott és egyéb autóberendezésekhez gyárt alkatrészeket. A cég több mint 100 országban folytatja tevékenységét, és a világ utángyártott piacának 90%-át kontrollálja. A Ruville márka minden európai és ázsiai autógyár modelljéhez szállít alkatrészeket.

A Ruville autóalkatrészek

A Ruville Company az autósoknak a következő kategóriákban kínál termékeket:

 • Motoralkatrészek. Ezek a hajtóművek minden részén hibátlanul működnek. A termékek között a következők találhatók:
  • gázelosztó rendszer alkatrészei;
  • kiegészítő egységek alkatrészei;
  • vízpumpák a motorhűtő rendszerhez.
 • Alvázalkatrészek. Az alkatrészek az autó kormányozhatóságát biztosítják azáltal, hogy a kormány mozgását pontosan továbbítják a kormányműhöz. A kategóriában a következő termékek találhatók:
  • kormányszerkezet alkatrészek;
  • kerékagy szereléshez szükséges alkatrészek;
  • alvázrugók;
  • váltóalkatrészek.

Ruville márkanéven külön alkatrészek és komplett szerelőkészletek is kaphatók. Napjainkban a cég választéka körülbelül 25.000 cikket, és több mint 5.000 motoralkatrészt tartalmaz. Az összes Ruvilla autóalkatrész DIN EN ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkezik, mely a megbízhatóságot garantálja. A késztermékek minőségét szigorúan ellenőrzik, nem csak a cég kutatólaboratóriumában, de független kutató szervezeteknél is; elsősorban a RWTH Aachen Egyetemen, és a “Germanischer Lloyd” minősítő szervezetnél.

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Csövek / Tömlők
Érzékelők
Sebességváltó
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres