catalog_tyre_img_alt
Kérjük, várjon …dotted
Kosár
#
92-1662
Az Ön kosara üres

PRESTO Autókozmetika, Szerszámok

Gyártók katalógusa PRESTO

A Presto jól ismert német márka, mely márkanéven aeroszolok, kenőanyagok és más autóvegyszerek nagy választéka kapható. A márka a Motip Dupli Group Company tulajdona.

A Presto Company története

A Presto márka története 1998-ban kezdődött, amikor három cég egyesülésével megalakult a Motip Dupli Group. Ide tartozott a svájci Vogelsang AG, mely 1946-ban alakult, a holland autóvegyszer gyártó MoTip B.V., mely 1967 óta aktív, és a német VoMo Corporation mely 1996 óta van jelen a piacon. A Presto márka hivatalos megalakulásának időpontja 2004 volt.

Jelenleg a Motip Dupli Group konszern tulajdonában 3 gyár és 12 elosztóközpont van. A cég termékei a világ 137 országában népszerűek. Ha szeretne biztosan kiváló minőségű termékeket vásárolni, tanácsoljuk, hogy vásároljon Presto aeroszolokat webáruházunkban.

A Presto termékek

 1. Tisztító és ápoló termékek Ebben a kategóriában a következő cikkek találhatók:
  • Korrózióellenes termékek autó mechanikai alkatrészekhez és elektronikai érintkezőkhöz. Különleges impregnálók, melyek összetétele olyan anyagokat tartalmaz, melyek lelassítják a korróziót, valamint víztaszító hatásuk van. Megakadályozzák a szennyeződések felhalmozódását az elektronikai érintkezők felületén. Emellett a márka elektronikus protektorokat is készít - vízelvonó szereket, melyek extrém hőmérsékleten és 100%-os páratartalom mellett is kiválóan működnek.
  • Ékszíj ápoló termékek. Megnövelik az alkatrész anyagának rugalmasságát, és megnövelik a hajtószíjak élettartamát.
  • Viasz alapú autó polírozók. Ezek a termékek a motorháztető alatt lévő mechanikai alkatrészek, és a karosszéria külső felületének ápolására is alkalmasak. A vékony filmréteg hatékonyan megóvja a fém alkatrészeket a nedvesség és az útsó hatásaitól.
  • Védőszerek rágcsálók ellen. Ezeket a motorháztető alatt lévő alkatrészek felszínére kell kenni, valamint olyan helyekre, ahol a rágcsálók bejuthatnak az autóba. Fő előnyük, hogy nagyon hatékonyak, hidrofób tulajdonságokkal rendelkeznek, és ellenállnak a korróziót okozó vegyszereknek.
  • Freon szivárgás kimutatására szolgáló spray-k. Ezek segítségével megtalálhatja hol szivárog a légkondicionáló rendszer. A termékek könnyen használhatók, és nem tartalmaznak tűzveszélyes összetevőket. A korrózió ellen is védelmet biztosítanak.
  • Utastér tisztító termékek. Hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket az textil és bőrfelületekről. Illatuk diszkrét, és hipoallergének.
 2. Kenőanyagok fém- és gumi-fém termékekhez.
  • Vazelin. Csavarcsatlakozások, terminálok, záralkatrészek és más felületek kezelésére alkalmasak. Kiváló rozsdagátló tulajdonságokkal rendelkeznek, és nem irritálják a bőrt.
  • Réz. A motoralkatrészek, gyújtógyertya alkatrészek, valamint a fékrendszer alkatrészek védelmére szolgák a nedvesség, korrozív savak és lúgok ellen. Extrém hőmérséklettartományban, -40 és +100 fok között hatékonyak.
  • Teflon. Jelentős mértékben csökkentik az érintkező felületek súrlódási együtthatóját, -50 és +250 fok között fenntartják a megfelelő működést.
  • Szilikon. A gumielemeket védik meg a kémiai anyagok kársító hatásaitól, és a magas hőmérséklettől.
  • Kerámia. 1600 fokig ellenállnak a hőnek, és nem-tapadó összetevőket tartalmaznak. Meggátolják a blokkolásgátló és a kipörgésgátló rendszerek elemeinek kigyulladását és megolvadását.
 3. Zsírtalanító folyadékok. A motor, a légkondicionáló és a fékrendszer alkatrészeinek szénmaradványoktól és szennyeződésektől való megtisztítására alkalmasak. Nem károsítják a gumitömítéseket.
 4. Lakkok és festékek. A Presto katalógusában nagy választékban találhatók aeroszolok és festékek. Ezek a termékek nem csupán vonzó megjelenést adnak gépkocsijának, de megbízhatóan védik is a korróziótól és a mechanikai sérülésektől.
Gyártók katalógusa PRESTO online

PRESTO eredeti alkatrész legnépszerűbb

PRESTO | Részecskeszűrő

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Kipufogó
 • Részecskeszűrő
PRESTO vélemények
PRESTO: Gyártó értékelése
5/10

(Vélemények-1)

5 /10

Vélemények - 1

Tulajdonságok értékelése
A termék ára + -
A termék minősége + -
A csomagolás minősége + -
Gyártó + -
Garancia + -
A véleménye fontos a számunkra
10/10
A termék ára
A termék minősége
A csomagolás minősége
Gyártó
Garancia
Írja be a nevét
Kérjük írja be az e-mail címét. Ez nem fog megjelenni a weboldalon.
Fogadja el Adatvédelmi irányelveinket a továbblépéshez.

*Kötelező mező