Autóalkatrész PRASCO

Online alkatrész katalógus ől PRASCO

A Prasco a legnagyobb európai és japán karosszéria elem és világítás egység disztribútor Európában. A vállalat alapításának éve 1988 volt, a cég jelenleg Olaszországban, Spanyolországban, Németországban, Horvátországban és Nagy Britanniában tart fent raktárakat. A vállalat központja az olaszországi Torinóban található. Katalógusában 30.000 cikk van, neves és ismert autóalkatrész gyártók termékei.

A Prasco autóalkatrészek

  1. Karosszéria elemek. Ebben a kategóriában lökhárítókat, hűtőrácsokat, fényszóró burkolatokat, sárvédőket, motorháztetőket, motorház burkolatokat stb. találunk. A termékek mindegyike hosszú élettartammal rendelkezik, formájuk és méretük pedig pontosan megegyezik az eredeti alkatrészével. A fém alkatrészek horganyzott bevonatot kapnak, ami meggátolja a korrózió kialakulását. A műanyag lökhárítók festés előtt nyílt lángos kezelésen esnek át, ami a festék jobb tapadását biztosítja.
  2. Világítás. A Prasco katalógusban fényszórók, hátsó lámpák, irányjelzők, ködfényszórók és más világító eszközök nagy választéka található. Rögzítő elemeik megegyeznek az eredetiekkel, így beszerelésük nem okot problémát. A kiváló minőségű tömítőelemeknek köszönhetően a fényszórók megfelelően védettek a portól és a szennyeződésektől.
  3. Hűtőrendszer alkatrészek és légkondicionálás. A kategóriában hűtőket, kondenzátorokat, kompresszorokat, ventilátorokat és más alkatrészeket találunk. Fő előnyük a nagy nyomásingadozásoknak, valamint a mechanikai sérüléseknek való ellenállás.
  4. Külső tükrök. Ezekkel az alkatrészekkel kapcsolatban a kiváló minőséget, a hőingadozásoknak és a nedvességnek való ellenállást érdemes kiemelni. Megfelelő látóteret biztosítanak, és nem torzítják el a tükörben látható tárgyakat.

Vásároljon Prasco autóalkatrészt online

A Prasco Company minden autóalkatrészt ellenőriz és bevizsgál, ezért a márkanevet a kiváló minőséggel és a megbízhatósággal szokás jellemezni. A gyártókkal való szoros együttműködésnek és a kizárólagos kereskedelmi jogoknak köszönhetően a Prasco kedvező áron kínálja termékeit. Ha azonban még többet szeretne spórolni, ajánljuk, hogy autoalkatreszonline24.hu webáruházunkban vásároljon. A weboldalunkon található különleges ajánlatok folyamatosan frissülnek, így a szükséges alkatrészeket a lehető legkedvezőbb feltátelekkel rendelheti meg. Mi minden esetben eleget teszünk vásárlóink igényeinek, ezért ajánlunk magas színvonalú szolgáltatást: gyors szállítást és szakértőink profi segítségét a vásárlás során.

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres