Autóalkatrész PHILIPS

Online alkatrész katalógus ől PHILIPS

A Philips egy holland cég, mely különféle gyártási szektorok számára készít elektronikus berendezéseket. Az autóiparban a cég jó hírnevét minőségi és megbízható világítás egység gyártóként érdemelte ki. A márka termékei a prémium kategóriába tartoznak.

A Philips Company története

A márka története 1891-ben kezdődött, amikor Frederik Philips fiával, Gerard-al, megalakította a Philips & Co vállalatot Eindhoven-ben, Hollandiában. Négy évvel később Frederik fiatalabb fia, Anton Philips is csatlakozott a családi vállalkozáshoz. Nem tartott sokáig, míg vállalkozói szelleme megmutatkozott. 1898-ban szerződést kötött 50.000 csillárizzó szállítására az oroszországi Téli Palotával.

A cég 1914 óta gyárt világító egységeket autókhoz. Két évvel később a Philips elnyerte a „Királyi szállító” címet. A családi vállalkozás vezető izzó szállítóvá való átalakulása csak később, a második világháború után történt meg. A cég TV készülékek (1949), autó halogén lámpák (1960), és kompakt kazetták (1963) gyártásába kezdett. A holland cég 1980-ban fejlesztette ki az első fénycsöveket otthoni használatra.

Napjainkban a cég három fő területen folytat tevékenységet: egészségügy, fogyasztói termékek, világítás. A Philips az utángyártott piacra gyárt világító egységeket, valamint olyan autógyáraknak, mint a: BMW, az Audi, a Mercedes-Benz, a Skoda, a Volkswagen, a Toyota, a Subaru, a Nissan, a Mazda, az Opel, a Honda stb. szállít izzókat. Ha Philips autóalkatrészeket szeretne vásárolni online, látogasson el webáruházunkba.

A Philips autóalkatrészek

Halogén izzók első világításhoz.

  • Vision. Szokásos lámpákkal összehasonlítva 30%-al nagyobb a kapacitásuk.
  • Vision Plus. A szokásos lámpákhoz képest 60%-al nagyobb kapacitással rendelkeznek.
  • X-treme Vision. Szokásos lámpákkal összehasonlítva 130%-al nagyobb a kapacitásuk.
  • White Vision. A fehér xenon izzókat imitálja, éjszaka jó látási viszonyokat biztosít.
  • LongLifeEco Vision. Egy ilyen izzó élettartama négyszer hosszabb, mint egy átlagos autóizzóé.
  • Color Vision. A Philips sárga, lila, zöld és kék színekben gyárt.

Xenon izzók első világításhoz.

  • Vision. Ezek sztenderd izzók.
  • White Vision. A kategória termékei a fényes LED világítást imitálják.
  • X-treme Vision. Ezek a termékek körülbelül 50%-al több fényt bocsátanak ki.

LED belső izzók X-treme Vision. Egy ilyen izzó élettartama 12 év. A Philips LED világító egységek meleg fehér, fehér és hideg kék fényt bocsátanak ki.

Sztenderd belső izzók és figyelmeztető lámpák. A holland cég indexlámpákat, első helyzetjelző izzókat, valamint az autó belsejébe a műszerfalhoz, és a belső tér megvilágításához készít termékeket.

LED nappali menetfények DayLight 9. A készletben 9 LED izzó található rögzítőkkel. Az ilyen lámpák által bevilágított szélesség 150%-al nagyobb, mint az általános termékek esetén.

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres