Autóalkatrész PEX

Online alkatrész katalógus ől PEX

A Pex az egyik vezető gyártó a fékrendszerekhez készített elektronikus érzékelők piacán.

A Pex Company története

A Pex Company 1978-ban, Németországban alakult, ma két gyárral rendelkezik, melyek Németországban és Magyarországon találhatók. Az USA-ban van egy disztribúciós központjuk, mely az autóalkatrészek Észak- és Latin-Amerikai értékesítését végzi. A cég központja a németországi Nufringen-ben található.

A vállalat eredeti alkatrészeket szállít a Daimler AG, a Volkswagen, a BMW, a Porsche és a General Motors autógyáraknak. Utángyártott autóalkatrészeket is készítenek és szállítanak fékrendszer elemeket a következő cégeknek: Brembo, Akebono, Continental Teves, Nisshinbo, Bosch, Akebono, Delphi, PBR, TRW, Federal Mogul, Honeywell, TMD Friction. Pex márkanéven több mint 1.000 féle autóalkatrész van forgalomban.  

A Pex Group része a Pex Vakuumtechnik vállalat, mely autó szőnyegeket, különféle műanyag és gumi termékeket gyárt. Webáruházunkban bármikor vásárolhatPex autóalkatrészt az interneten.

A Pex autóalkatrészek

  1. Műszerek és érzékelők.
    • ABS jeladók. A Pex szenzorok az 1985 óta gyártott autók 71%-ba megfelelők. A Pex ABS jeladók egyik fő előnye, hogy közvetlenül a záróagyba szerelhetők. Így a jeladó külön védve van a környezeti hatásokkal szemben.
    • Fékbetétkopás érzékelők. A Pex érzékelőknek szinte nincs versenytársuk az utángyártott piacon. Modern, magas hőmérsékletnek ellenálló anyagokból készülnek, öntött technológiával. A vállalat mechanikus és elektronikus érzékelőket is gyárt.
  2. Kábel termékek. A vezetékek gyártása során a Pex ultrahangos hegesztést használ, ami tartósabbá teszi a termékeket, valamint a minőségi szigetelés érdekében olvadékragasztót alkalmaz.
  3. Féktárcsák. Ezek az alkatrészek 800 °C-ig hőállóságú anyagból készülnek. A Pex féktárcsák bevonata környezetbarát és rozsdaálló anyagból készül, kőolajtermékek felhasználása nélkül.

Pex márkanéven vásárolhat kézifék bowdent, féktömlőket, kuplung és fojtószelep kábeleket, gyújtótekercseket, dobfék alkatrészeket, kormányművet és felfüggesztést, valamint reléket és kapcsolókat is.

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres