Autóalkatrész OBERLAND

Online alkatrész katalógus ől OBERLAND

Az Oberland Mangold kipufogókat és azok alkatrészeit gyártja, mely termékek Európában nagy ismertséggel rendelkeznek. A cég eredeti és utángyártott alkatrészeket is gyárt. A cég székhelye Garmisch Partenkirchen közelében, Németországban található. A vállalat nagy figyelmet fordít a fejlesztésre, melynek célja a károsanyag-kibocsátás csökkentése.

Az Oberland autóalkatrészek
  1. Fém szubsztrátok koromszűrőkhöz és katalizátorokhoz. Mivel fémeket használnak fel a gyártás során, a szerkezetek falai vékonyabbak, a súlyuk pedig alacsonyabb. A fém szubsztrátok magas hővezetési együtthatóval rendelkeznek, és ellenállók a mechanikai sérüléseknek, valamint akár az 1200°С-os hőmérsékletnek is. Ezek a kipufogórendszerbe kerülnek beépítésre, beszerelésük egyszerű. Nyitott, regenerálódó szűrőkkel is használhatók.
  2. Átalakító és felújító (retrofit) készletek. Ezekben lehetnek passzív regenerációval rendelkező koromszűrők, oxidációs konverterek, Mini katalizátorok, melyek nagymértékben növelik a kipufogógázok beépített katalizátorral történő szűrésének minőségét.
Vásároljon Oberland autóalkatrészeket online

Amennyiben autója felújítására készül, hozzájárul környezetünk védelméhez, és az adón is spórolhat: néhány ország vezetése ösztönzi a lakosokat arra, hogy hatékonyabb szűrőket és katalizátorokat szereljenek gépkocsijukba. Webáruházunkban az Oberland Mangold márka termékeinek nagy választéka található. Ezek rendszerint otthon is egyszerűen beszerelhetők, így hamarosan használhatja felújított autóját. Gondoskodunk róla, hogy a megrendelt termékeket a lehető leghamarabb megkapja. Ha kérdése van az alkatrészek kiválasztásával kapcsolatban, kérje szakértőink segítségét. Ők nem csupán a megfelelő alkatrész kiválasztásában segítenek, de azt is elmondják, hogyan spórolhat.

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres