Autóalkatrész MIRAGLIO

Online alkatrész katalógus ől MIRAGLIO

Miraglio egy kis olasz cég, mely autókarosszéria elemeket, konkrétan ajtónyitókat, zárakat és ablakemelő alkatrészeket gyárt. Termékeit mind az utángyártott piacon, mind eredeti alkatrészként értékesíti.

A Miraglio Company története

A márka története 1955-ben kezdődött, amikor Vincenzo Miraglio megnyitotta saját műhelyét, ahol Fiat 600 ablakemelő-kábelek gyártásába kezdett. Ezután a kis cég aktívan fejlesztett, és 1974-ben Kft-vé alakult. A termékkör bővülése miatt új gyárra volt szüksége. Ennek eredményeként egy új, 5000 m2 alapterületű épületbe költözött a cég, az olaszországi Rivoli-ba.

Mivel az autóalkatrészek gyártásának minden lépését ellenőrizni tervezték, a cég vezetése teljes gyártósort állított fel - a formák öntésétől és a szükséges eszközök elkészítésén át a kész autóalkatrészek ellenőrzéséig. Miraglio márkanéven nagy választékban készülnek utángyártott autóalkatrészek. A cég termékeit a Fiat és az Iveco használja fel, illetve a Franciaországban és az Olaszországban készülő mikroautókban vannak még a vállalat alkatrészei. Ha szeretne Miraglio autóalkatrészeket vásárolni online, de fél a hamisítványoktól, ajánljuk, hogy használja weboldalunkat - Autoalkatreszonline24.hu.

A Miraglio autóalkatrészek

  1. Ablakemelők. Kábelek és húzórudak, gombok, fogantyúk, elektronikus motorok és más ablakszabályzó alkatrészek tartoznak ide. A termékek erős, kopásálló anyagból készülnek. Érdemes megemlíteni nagy hatékonyságukat és gyors működésüket.
  2. Külső- és belső ajtókilincsek. A Miraglio belső ajtónyitóihoz rendszerint műanyagot használnak. Lehetnek az utastér színével egyező színűek, vagy krómozottak. A külső ajtónyitók ergonomikus kialakításúak, ami meggátolja a szennyeződések és a hó összegyűlését az autóval érintkező részeiken, vagy az autóalkatrészek felszínén. Az ajtófogantyúk mellett a Miraglio kínálatában kapaszkodókat és belső fogantyúkat is találhatunk.
  3. Autózárak. Ebben a kategóriában motorháztető és csomagtér zárakat, manuális ajtózárakat, zárperselyeket, hüvelyeket stb. is vásárolhatunk. A termékek kiváló minőségűek, és ellenállók a mechanikai sérülésekkel szemben.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres