Autóalkatrész Magnum Technology

Online alkatrész katalógus ől Magnum Technology

A Magnum Technology jól ismert autóalkatrész márka, mely néven a lengyel kereskedő, az Inter Cars SA forgalmaz lengéscsillapítókat, rugókat, valamint a hidraulikus felfüggesztés alkatrészeket és más termékeket. A Magnum Technology autóalkatrészek az utángyártott piacon kaphatók, és a legtöbb európai, amerikai és ázsiai autómodellbe jók. A minőségük éppolyan jó, mint az eredeti alkatrészeké.

A Magnum Technology autóalkatrészei

 1. Futómű rugók. Kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, modern hűtő technológiák feldolgozásával. Tökéletesen elnyelik a karosszéria vibrációját amikor terepen halad az autó. Stabilan tartják az alváz magasságát és a kerekek érintkezését az útfelülettel. A cég katalógusában sokféle futóműrugó található.
  • Hengeres.
  • Kúpos.
  • Mini-blokk.
 2. Lengéscsillapítók. Kényelmes haladást és nagy úttartást biztosítanak. Vészfékezés közben kiváló teljesítményt nyújtanak. A gyártás minden egyes szakaszában minden alkatrészt tesztelnek, mely vizsgálat során a lengéscsillapító tulajdonságait nagyfrekvenciás ciklikus terheléssel vizsgálják, valamint a korrozív kémiai anyagokkal, és az extrém hőmérséklettel (900oC-ig), illetve a repedésekkel szembeni ellenállásukat is tesztelik. Összességében ezen alkatrészek több mint 1000 fajtája kerül Magnum Technology márkanéven forgalmazásra. A cég termékei között a következő fajta lengéscsillapítók találhatók:
  • Olajos;
  • Gázos.
 3. Hidropneumatikus felfüggesztés alkatrészek. Minden alkatrész kiváló minőségű és megfelel minden fajta gépkocsiba, melyekben ilyen csillapító rendszert alkalmaznak, különösen a PSA Peugeot Citoen járművekbe. A kategóriában a következő termékek találhatók:
  • Gömbök;
  • Nyomásszabályzók.
 4. Rögzítő elemek. Ide tartoznak:
  • Felső támaszok;
  • Lengéscsillapító ütközők;
  • Csapágyak.

Vásároljon Magnum Technology autóalkatrészeket online

Vásároljon Magnum Technology autóalkatrészeket a legjobb áron - Autoalkatreszonline24.hu webáruház. Biztosan értékelni fogja előnyös ajánlatunkat, amennyiben a következők fontosak Önnek:

 1. Ideje és pénze. Egyedi kedvezményekkel várjuk minden vásárlónkat, és mindig pontosan szállítjuk a megrendelt alkatrészeket. Weboldalunk felhasználóbarát keresőrendszerével gyorsan és egyszerűen megtalálja a keresett alkatrészt.
 2. Az autóalkatrészek minősége. Annak tudatában, hogy az autóalkatrészek esetében az egyik legfontosabb kritérium a minőség, alaposan megválogatjuk kínálatunk és gondosan választjuk ki a szállítókat, akikkel dolgozunk. Ezért Autoalkatreszonline24.hu internetes üzletünkben nem vásárolhat hibás vagy gyenge minőségű autóalkatrészt.
 3. Tanácsadók hozzáértő segítsége. Szakértőink minden apróságot ismernek az autóalkatrész szerelvényekkel és egységekkel kapcsolatban, ezért tudnak Önnek segíteni az alkatrész kiválasztásában - figyelembe veszik az autó összes műszaki paraméterét és használatának körülményeit is. Ha nincs Önnek megfelelő autóalkatrész a Magnum Technology katalógusban, ajánlanak majd alkatrészt más, szintén ismert gyártó kínálatából.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres