Autóalkatrész LRT

Online alkatrész katalógus ől LRT

Az LRT német márka, az LRT Automotive GmbH kipufogórendszer alkatrészeket gyárt az utángyártott piacra. Kezdetben az 1988-ban alapított cég az USA-ban gyártott katalizátorok disztribúciójával foglalkozott. 1999-ben az LRT vezetése katalizátor gyártó üzemet nyitott Walldorf-ban, Németországban.  A vállalat folyamatosan termékei specifikációjának javításán dolgozik, ezért az LRT alkatrészek ugyanolyan minőségűek, mint az eredeti alkatrészek.

A LRT autóalkatrészek

 1. Katalizátorok. Tartós és kiváló minőségű anyagokból készülnek - rozsdamentes acélból és kerámiából. Bevonatként nemesfémeket használnak, például platinát, ródiumot és palládiumot. Minden LRT katalizátor Der Blaue Engel tanúsítvánnyal rendelkezik, ami a legrégibb dokumentum Európában, és a termékek környezetvédelmi biztonságát tanúsítja.
 2. Kipufogócsonk.
  • Öntvény. Ellenáll a hőmérséklet-ingadozásnak, a deformációnak és a korróziónak. Kiváló minőségű, hosszú élettartamú és kedvező ára van.
  • Csöves. Könnyű és kompakt dizájnnal rendelkezik. Növeli a katalizátor teljesítményét, és javítja a motor henger szellőzését. A katalizátor hidegindításkor gyorsabban reagál.
 3. Kiegészítő alkatrészek:
  • Tömlők és fúvókák. Gyártásuk során tartós és rugalmas anyagokat használnak fel, melyek ellenállók az erős környezeti hatásokkal szemben. Tompítják a motor rezgéseit és zajtalan kipufogórendszer működést biztosítanak.
  • Szerelvények. LRT márkanéven a katalizátorok és a kipufogócsonk felszereléséhez való alkatrészek széles választékát forgalmazzák. A kipufogórendszer biztonságos rögzítését adják, még extrém magas hőmérsékleten is.
  • Lambda szondák. Pontosságukat és kopásállóságukat érdemes megemlíteni.

Vásároljon LRT autóalkatrészeket online

Webáruházunkban nagy választékban kaphatók az LRT és más márkák alkatrészei. Megéri tőlünk vásárolni, mivel minden Autoalkatreszonline24.hu vásárló számára elérhetők a következők:   

 1. Gyors szállítás. Autóját nagyon rövid idő alatt meg tudja javítani.
 2. Garancia. Az autóalkatrészek minősége befolyásolja az autó összes rendszerének működését. Biztosak vagyunk benne, hogy kizárólag megbízható autóalkatrészeket forgalmazunk, és 2 éves garanciánkkal ezt készek vagyunk bizonyítani.
 3. Kedvező árak. Nincs szükség arra, hogy drága, eredeti alkatrészeket vásároljon autója javításához. Nálunk a kiváló minőségű, nem eredeti alkatrészek széles választékát találja, elérhető áron.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres