Autóalkatrész LPR

Online alkatrész katalógus ől LPR

Az LPR ismert olasz márka, mely autó fékrendszerekhez gyárt alkatrészeket. A gyártott fékpofák mennyiségét tekintve a második helyen állnak Európában.

A LPR Company története

Az LPR márka története Pietro Arici nevéhez kapcsolódik, aki 1952-ben nyitotta meg hidraulikus fékhengereket gyártó üzemét. 25 évvel később, 1977-ban Luciano Arici elhatározta, hogy apja nyomdokaiba lép, és megalakította az LPR. s.r.l. vállalatot. A megújult vállalat Bresciato-ból Piancenza-ba költözött, ahol a vállalat raktára és központja a mai napig megtalálható.

Jelenleg a cégnek öt gyára, hét leányvállalata és három automatizált raktára van világszerte. A cég termékeit 76 országba exportálják, és disztribúciós központjai a USA-ban. Magyarországon, Macedóniában, Spanyolországban és Németországban találhatók.

Olyan jól ismert márkákhoz, mint a Renault, az Iveco, a Fiat, a Lada és még másokhoz is az LPR alkatrészeket eredetiként használják. Emellett az LPR márka széles választékkal van jelen az utángyártott piacon. Weboldalunkon vásárolhat LPR autóalkatrészeket online.

Az LPR autóalkatrészek

  1. Fékbetétek.
    • Tárcsafékhez. -30oC és +500oC közötti hőmérséklet tartományban működnek. Környezetbarát alkatrészek, mivel nem tartalmaznak nehézfémeket. Speciális szerkezetüknek köszönhetően alacsony zajszinten működnek,
    • Dobfékhez. Erős acélból készülnek, és homokszóráson esnek át. Nagy korrózióállósággal rendelkeznek.
  2. Féktárcsák. A csúcstechnológiás szellőztető rendszer a súrlódó betétek jól időzített hőelvonását biztosítja. Ezek az alkatrészek minőségi szempontból megfelelnek az eredeti alkatrészeknek.
  3. Fékdobok. Gyártásuk során a cég olyan anyagokat használ fel, melyek ellenállnak a hőmérséklet csökkenésének, a nedvességnek és a szennyeződéseknek. Hatékony fékezést biztosítanak.
  4. Fékhengerek. Öntöttvasból vagy alumíniumból készülnek, és ellenállók a magas nyomással szemben. A felhasznált tömítések erős gumiból készülnek, biztosítják az alkatrész légmentes zárását.
  5. Kuplung munkahengerek. Az alkatrészek nagy vegyszerekkel kapcsolatos ellenállását és környezetbarát voltát érdemes kiemelni.

Hajtótengelyek és CV-kötések, vízpumpák, féknyergek, fékerőelosztók, görgők, feszítők és más autóalkatrészek is készülnek LPR márkanéven.

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres