Autóalkatrész LESJÖFORS

Online alkatrész katalógus ől LESJÖFORS

A Lesjöfors Automotive a legnagyobb autóipari rugóstag gyártó a világon. Jelenleg a Swedish Beijer Alma csoporthoz, egy nagy ipari befektetőhöz tartozik.

A Lesjöfors története

Hivatalosan 1675-öt tekintik a cégalakulás időpontjának, amikor egy acélművet nyitottak a nem messze Lesjöfors-tól. 1849-ben a cég kábelek és fémrudak gyártásába kezdett, és 1852-re készült el az első tekercsrugó.

Ma a Lesjöfors az egyik vezető gyártó a személyautók és tehergépkocsikhoz való rugók gyártása területén. A vállalatnak tíz üzeme van, disztribúciós központjai számos európai, ázsiai és észak-amerikai országban megtalálhatók. A cég központja a svédországi Karlstad-ban található. A cég raktáraiban folyamatosan 850.000 termék áll rendelkezésre, így biztosítani tudják a gyors szállítást és az elérhető árakat.

A cég az utángyártott piac nagy szállítója. Amennyiben úgy határoz, hogy Lesjöfors autóalkatrészeket vásárol online, jó döntést hozott: a svéd vállalat termékei középkategóriások, de ugyanolyan jó minőségűek, mint az eredeti alkatrészek.

A Lesjöfors autóalkatrészek

  1. Tekercsrugók. A rugók gyártásához használt párhuzamos huzalok megnövelik az alkatrészek kopássállóságát, és a speciális cink-foszfát és epoxi por bevonat kiegészítő biztonságot nyújt a korrózió ellen.
  2. Gázrugók. A Lesjöfors katalógusában több mint 1500 gazrugó található. A kényelmes beszerelés érdekében az alkatrészeket végszerelvényekkel együtt szállítják. A dugattyúrudat krómbevonat védi a korróziótól.
  3. Sportrugók. Ezeket autó tuningoláshoz használják. Az alvázmagasság akár 50 mm-re is csökkenthető. Kiváló úttartást biztosít.
  4. Laprugók. Acélból készülnek és több szakaszos csiszolófúváson és hőkezelésen esnek át. A szerelő lyukaknak különleges figyelmet szentelnek. A korrózióvédelem érdekében a lapokat speciális anyag borítja vagy festve vannak.
  5. U-csavarok. Fő előnyeik a tartósságuk és a sokoldalúságuk. Mind a sztenderd, mind a nagy teherbírású laprugók beszerelésére alkalmasak. Anyákkal együtt szállítják a csavarokat.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres