Autóalkatrész LEMFÖRDER

Online alkatrész katalógus ől LEMFÖRDER

A LEMFÖRDER Company az európai autógyártók legnagyobb hivatalos autóalkatrész szállítója. Fő partnerei között olyan konszerneket találunk, mint a VW, a Mercedes-Benz, a BMW, az Audi, a Ford, a Volvo és még sok más. „Lemforder” márkanéven az utángyártott piacra is készülnek termékek. A cég a ZF Friedrichshafen AG Corporation része.

A LEMFÖRDER Company története

A LEMFÖRDER Fahrwertechnik Company hivatalosan 1947-ben Lemförde-ben, Németországban alakult. Alapítója Jürgen Ulderup volt, a gömbcsukló híres feltalálója, aki az egész világon ismert volt. Kezdetben apja kis farmján dolgozott, fogyasztási cikkek cseréjével és viszonteladásával foglalkozott. A háború utáni években elhatározta, hogy autóalkatrészek kereskedelmi forgalmazásával fog foglalkozni, majd 1984-ben a céget felvásárolta a ZF Friedrichshafen AG Corporation vállalat. A cég neve 2000 óta „ZF LEMFÖRDER AG”.

A vállalat gyárai, melyek száma már közel van a harminchoz, ma Németországban, Spanyolországban, az USA-ban, Japánban és néhány egyéb országban találhatók. A ZF LEMFÖRDER AG fő üzletága kormányzás- és felfüggesztés alkatrészeket gyárt.

A cég központja még mindig Lemförde-ben van. Logojuk egy bagoly, mely szimbólum a kiváló minőség és megbízhatóság garanciáját jelképezi. Azt is érdemes megemlíteni, hogy a vállalat ma két márkát használ egyidőben. Ezért ha úgy határoz, hogy LEMFÖRDER autóalkatrészeket vásárol online és amikor megkapja a terméket a szokásos logó helyett egy „L” betűt lát, az nem jelenti azt, hogy hamisítványt kapott.

A LEMFÖRDER autóalkatrészek

Az eredeti LEMFÖRDER autóalkatrészek:

  • Kormány- és felfüggesztés rendszerek, melyek bármely autógyár szigorú követelményeinek megfelelők. Az autóalkatrészek gyártásához a cég deformálódás-álló anyagokat használ, kiváló csillapító és súrlódásgátló tulajdonságokkal.
  • Gumi-fém kötésű alkarészek, melyek kiváló csillapító jellemzőit és tartósságát kell kiemelni.

Utángyártott LEMFÖRDER autóalkatrészek:

  • kardántengelyek;
  • porvédők;
  • autó hidraulika és fékrendszerek;
  • hajtószíjak;
  • motorolajok, fagyállók és hidraulikus folyadékok.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Belső / Kényelmi
Szíjtárcsák / Fogaskerékek
Üzemanyag Rendszer
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres