Autóalkatrész LAUBER

Online alkatrész katalógus ől LAUBER

A Lauber egy lengyel márka, mely márkanéven önindítók, generátorok, kormánymű fogaslécek, és más autóalkatrészek széles választéka kapható. A termékek disztribúcióját az Inter Cars S.A. Company végzi, mely Közép- és Kelet-Európában piacvezető beszállító az autóalkatrészek utángyártott piacán.

A Lauber Company története

A Lauber márka története 1994-ben kezdődött, amikor egy új cég, a Lauber Z.o.o. megalakult, ez volt az egyik első autóalkatrész felújítással foglalkozó cég Európában. A cég a lengyel Slupsk városban született. A cég eredetileg önindítók és generátorok felújítására specializálódott. Később a felújított termékek közé bekerültek a féltengelyek, a szervokormány szivattyúk, a kormánymű fogaslécek, a féknyergek és más autóalkatrészek is. 2012 óta a cég katalógusában megtalálhatók a Bosch megújuló üzemanyag befecskendező Common Rail fúvókái is.

Ma a cég rendelkezik az egyik legnagyobb gyárral Lengyelországban, és termékválasztéka folyamatosan bővül. Katalógusukban megtalálhatók a vezető nyugat-európai gyártók termékei, mint a Valeo, a Friesen, az Eurotec, a Delco Remy, a Hans Steinkopf, a Bosch, a Transpo, a Holger Christiansen Group, az IKA stb. Az alkatrészek felújítása nem vesz többet igénybe 48 óránál. A cég autógyűjtőknek, veterán gépkocsikhoz is ajánl autóalkatrész felújítást.

Amennyiben úgy dönt, hogy Lauber autóalkatrészeket vásárol online, biztos lehet benne, hogy megbízható minőséget kap: minden autóalkatrészhez APRA Automotive Parts Rebuilders Association) tanúsítványt adnak, ami azt jelenti, hogy a felújított alkatrész úgy működik, mint az új.

A Lauber autóalkatrészek

  1. Önindítók.
  2. Generátorok.
  3. Kormányszervo szivattyúk.
  4. Kormányműfogaslécek.
  5. Kardántengelyek.
  6. Ablakmosó motorok.
  7. Common Rail szivattyúk és injektorok.
  8. Féknyergek.

Az autóalkatrészek felújítása számos lépésben történik. Először a felújítandó szerelvényt darabokra bontják és értékelik az alkatrészek állapotát. Az olajtömítések, a tömítések, a csapágyak és agyak, és más, megrongálódott elemek cserélendők. Minden összetevőt alaposan megtisztítanak. Az összeszerelést követően minden felújított elemet beállítanak és speciális berendezés segítségével bevizsgálnak. A Lauber Company csak eredeti autóalkatrészek felújításával foglalkozik, ezért termékeik minősége tökéletes.

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres