Autóalkatrész KONI

Online alkatrész katalógus ől KONI

A Koni világ vezető lengéscsillapító gyártója. A cég termékei a kiváló minőség, a kényelem és a biztonság megtestesítői.  A Koni márkás termékek felsőkategóriások.

A Koni története

A Koni vállalat története 1857-ben, Oud-Beijerland-ben, Hollandiában kezdődött meg. A fejlődés kezdeti éveiben a cég fix lóhevedereket gyártott. A vállalat 1932 után specializálódott a lengéscsillapítók gyártására, az első sorozatgyártott lengéscsillapítók súrlódó-típusúak voltak, melyek iránti kereslet abban az időben nagyon nagy volt. 1972 óta a Koni márka az ITT vállalathoz tartozik, mely a repülőgépipar, valamint a szállító- és az energiaipar számára gyárt termékeket.

Ma a Koni termékek megbízhatóságuknak és egyedülálló tulajdonságaiknak köszönhetően nagyon keresettek az utángyártott piacon, és a vezető autógyártók top modelljeiben használják ezeket az alkatrészeket.

Jelenleg az Oud-Beijerland-ban található üzemben évente 1,2 millió lengéscsillapító készül. A vállalat második gyára Franciaországban található, Nizza közelében, ahol még 250.000 autóalkatrészt gyártanak.

Autoalkatreszonline24.hu webáruházunkban mindig vásárolhat Koni autóalkatrészeket online.

A Koni autóalkatrészek

Jelenleg a cég termékkínálatában körülbelül 2500 féle lengéscsillapító található. A vállalat termékei személygépkocsikhoz, teherautókhoz, pótkocsikhoz, egyedi- és vasúti járművekhez készülnek.

A Koni cég főtevékenysége a személyautó lengéscsillapítók gyártása. Az alkatrészek számos termékcsoportba sorolhatók:

  • Koni Special. Ezek a lengéscsillapítók megnövelik a felfüggesztés teljesítményét, valamint a kormányozhatóság és a kényelem szintjét is.
  • Koni Sport. Ezek az alkatrészek kiválóak azoknak, akik a sportos vezetési stílust kedvelik.  A termékek fő célja az autó stabilitásának növelése.
  • Koni FSD. Ezek az alkatrészek a csúcstechnológia megtestesítői, nagy gyorsan reagálnak a megváltozott útviszonyokra és vezetési stílusra.
  • Koni STR.T. Ezek a lengéscsillapítók főleg gyors vezetéshez készülnek, kiváló úttartást biztosítanak.Megérik az árukat.
  • Koni Heavy Track. Kényelmes és biztonságos vezetéshez tervezték ezeket, városi autózáshoz és terepre is megfelelők. Ezek az alkatrészek 4x4-es autókba valók.
  • Koni Heavy Track RAID. Az alkatrészek fő jellemzője az ikercsöves hidraulikai dizájn, ami a lehető legbiztonságosabb. A SUV-ok ezekkel minden körülmények között ellenállnak a nagy terhelésnek. A lengéscsillapító akkor is működik, ha a külső cső deformálódott.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres