Autóalkatrész KNECHT

Online alkatrész katalógus ől KNECHT

Napjainkban a KNECHT márka a MAHLE Aftermarket céghez tartozik, mely olyan híres márkákat birtokol, mint: MAHLE Original, a Metal Leve, a Behr, a Clevite Knecht. KNECHT márkanéven különféle autószűrők készülnek, melyeket vezető autógyárak modelljeibe szerelnek be. Ez a márka felsőkategóriás az utángyártott piacon.

A KNECHT története

A KNECHT márka története 1899-re nyúlik vissza, amikor a német gyártó, Adolf Knecht alapított egy kis vas- és acélüzemet Bad Cannstatt-ban, Németországban. 1929-ben az üzem megkezdte az üzemanyag-, olaj- és levegőszűrők sorozatgyártását. A cégnek, mely szűrőket gyártott KNECHT Filterwerke volt a neve.

Az 1955-ös év mérföldkő volt a cég életében: a KNECHT Filterwerke mérnökei voltak az elsők Európában, akik papírt használtak szűrőbetétként. A mai napig ilyen szűrők vannak a járművekben. 1972-ben a KNECHT Filterwerke céget megvásárolta a MAHLE FILTERSYSTEME Company, mely a MAHLE Group része volt, és folytatta a különböző autómárkákba való szűrők gyártását.

Jelenleg Ausztriában, Németországban, Franciaországban, Spanyolországban, Nagy Britanniában, az USA-ban, a Fülöp-szigeteken, Thaiföldön, Kínában, Brazíliában, és más országokban is vannak KNECHT gyárak. A cég központja Stuttgartban, Németországban található. A cég termékeit számos autógyár használja, például az Audi, a BMW, a Mitsubishi, az Alfa Romeo, a Porsche, a Mercedes-Benz, a Volkswagen gépkocsikba építik be ezeket.

Autoalkatreszonline24.hu webáruházunkban mindig vásárolhat KNECHT autóalkatrészeket online, kedvező áron.

A KNECHT autóalkatrészek

  • A KNECHT olajszűrők fém nélkül készülnek, a Micro-STAR® anyag – kiváló minőségű gyantával készült szálak - felhasználásával. Ezek kiváló olajszűrést (99,9%) tesznek lehetővé, ellenállnak a hőnek-, a nedvességnek és a kémiai anyagoknak is. Nem blokkolják az olajáramlást, és megfelelnek a legújabb ökológiai követelményeknek.
  • A KNECHT üzemanyagszűrők - ahogy az olajszűrők is - a Micro-STAR® technológia felhasználásával készülnek. Nagy szűrőteljesítménnyel rendelkeznek, és extrém körülmények között is jól működnek. A dízelmotor szűrők fűtőrendszerrel vannak felszerelve, ami megvédi a szűrőbetétet az alacsony hőmérsékleten való túlságosan gyors eltömődéstől.
  • A KNECHT levegőszűrők könnyű kialakításúak, és tartós a felépítésük. A bennük lévő szénelemnek köszönhetően extrém jól szűrik meg a légáramot, ami a motorba kerül. A KNECHT levegőszűrők egyik fő előnye a motor beszívó rendszer működése közbeni csökkentet zajszint.
  • A KNECHT kabinszűrőket nagy biztonság és hatékonyság jellemzi. Oldószerek használata nélkül készülnek, és az alkatrész elemeinek való csatlakozásához biztonságos, ultrahangos kötést használnak. Az aktivált szénréteg növeli a rendszer teljesítményét és segít az utastérben lévő kellemetlen szagok semlegesítésében.

A cég a különböző autórendszerekhez légszárítókat, szervokormány folyadék szűrőket, szűrőket speciális járművekhez, illetve ipari szűrőket is gyárt.

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres