Autóalkatrész KANACO

Online alkatrész katalógus ől KANACO

A Kanaco lengyel márka, mely néven utángyártott, személyautó és tehergépjármű kerékcsapágyak és karékagy szerelvények készülnek Dél-Koreában és Japánban készült gépkocsikhoz. A márka az Inter Cars S.A. Company tulajdona. A Kanaco autóalkatrészek olyan neves, globális gyártók üzemeiben készülnek, mint az NTN, a Koyo, az NSK, a Nachi, az ILJIN - ezért is érdemes kiemelni kiváló minőségüket a közép-árfekvésű termékek között.

A Kanaco autóalkatrészek

  1. Kerékagy csapágykészletek. Tartós alapanyagokból készülnek és ellenállók az úton lévő reagensek, a nedvesség és a hőmérséklet hatásaival szemben. A gumialkatrészek gondosan megválasztott összetétele azt eredményezi, hogy az alkatrészek megtartják rugalmasságukat és megbízható védelmet nyújtanak az kerékagyszerelvénynek a porral és a szennyeződésekkel szemben, valamint az alkatrész belsejében tartják a kenőanyagot. A készletben nem csupán a kerékagycsapágy, de minden, a beszereléshez szükséges alkatrésze is megtalálható: nyomógyűrűk, csapok, tömszelencék, csavarok, perselyek és egyes esetekben kenőanyag is.
  2. Kerékagy szerelvények. Szilárd szerkezetek, beépített csapággyal. Kiváló minőségüket, tartósságukat, és a deformációval szembeni ellenállóságukat érdemes megemlíteni. Az alkatrészek minden előírásnak megfelelők.
  3. Javítókészletek. Ebben a kategóriában csapágyakat, görgőket és segédalkatrészeket találunk, melyek a fontos autóban lévő csatlakozások javításához szükségeke, például a keresztirányú lengőkarok javításához.

Vásároljon Kanaco autóalkatrészeket online

Amennyiben a minőség és a kedvező ár kombinációja fontos szempont az autóalkatészek kiválasztásánál, ajánljuk, hogy webáruhátunkban vásároljon: Autoalkatreszonline24.hu. Beszállítóink kizárólag jól kipróbált gyártók, melyek termékeinek minőségét számos tanúsítvány igazolja.

Megfelelő infrastruktúránk, és a gyártókkal való szoros együttműködésünk eredményeként minden vásárlónknak különleges árakat és kedvezményeket ajánlhatunk. Osztályainkon dolgozó munkatársaink jól összehangolt tevékenysége nyomán nagyon gyorsan tudjuk szállítani a megrendelt termékeket. Raktárainkban mindig készleten vannak a legkeresettebb autóalkatrészek, ezért sok esetben a megrendeléstől számított néhány órán belül küldeni tudjuk az alkatrészeket. Amennyiben az alkatrész kiválasztásával kapcsolatban kérdése van, bármikor fordulhat ügyfélszolgálatunk szakértőihez.

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Kosár
#
Az Ön kosara üres