Autóalkatrész JC PREMIUM

Online alkatrész katalógus ől JC PREMIUM

A JC PREMIUM a lengyel autóalkatrész márka az Inter Cars S.A. kereskedő egyik márkája. E márkanéven széles választékban találhatunk szűrőket minden japán és koreai autóhoz az utángyártott piacon. JC PREMIUM márkanéven fékbetéteket. hajtásrendszer alkatrészeket, tömítéseket és más alkatrészeket is árusítanak. A JC PREMIUM termékek ára az egyik legkedvezőbb áru Európában.

A JC PREMIUM autóalkatrészek

 1. Szűrők.
  • Levegőszűrők. Kiválóan megszűrik a beáramló levegőt a portól, a nedvességtől és a szilárd részecskéktől. Henger- vagy négyszögletes alakja van. Megnyújtott élettartammal rendelkezik, de ha nehéz körülmények között használja a járművet, például terepen, ajánlott sűrűbben cserélni a szűrőt, mint ahogy az utasítás alapján ajánlott.
  • Olajszűrők. 15-20 mikronnál kisebb méretű részecskéket is kiszűr. Optimális ellenállással rendelkezik az olajáramlással szemben. Ezek a szűrők eldobhatók és az olaj rendszer tervezett karbantartása során cserélni kell, átlagosan minden 20.000 km-en.
  • Üzemanyagszűrők. Nem-szőtt poliészterből vagy papír alapú cellulóz szálakból készül. A nagyobb tartósság és hatékonyság érdekében a szűrőelem impregnált fenol- vagy epoxi gyantából készül, szintetikus szálakkal.
  • Kabinszűrők. Kiváló minőségű papírból készült, szén réteggel. Nem csupán a szilárd részecskéktől szűri meg a kabinba kerülő levegőt, de a gázoktól is. A kellemetlen szagokat is tökéletesen eltűnteti.
 2. Fékbetétek. Optimális féktávolságot biztosítanak. Ellenállók a súrlódó kopással szemben. Megfelelő beszerelés esetén zaj nélkül működnek.
 3. Hajtómű alkatrészek. Ebben a kategóriában tengelykapcsolók és kuplungkészletek találhatók.
 4. Vezérműszíj tárcsák. E márka alatt olyan márkákhoz ajánlják a feszítők széles választékát, mint a Hyundai, a Daewoo, a Kia, a Subaru, a Mazda, a Toyota, a Nissan.
 5. Tömítőanyagok. Kiváló minőségű gumiból készülnek, a hőingadozástól nem torzulnak el.

Vásároljon JC PREMIUM autóalkatrészeket online

Autoalkatreszonline24.hu webáruház - itt a JC PREMIUM autóalkatrészek széles választékát találja, valamint más márkák alkatrészeit is megvásárolhatja. A beszállítók választásánál elsősorban a termékek minőségére fordítunk figyelmet, ezért választékunkban csak prémium alkatrészek találhatók.  Mindent megteszünk, hogy csökkentsük autójának karbantartásával vagy javításával kapcsolatos költségeit, ezért különleges ajánlatokkal és egyedi kedvezményekkel várjuk minden vásárlónkat. Weboldalunkon rendelkezésre áll ügyfélszolgálatunk, ha kérdése van az alkatrészek kiválasztásával, a szállítási határidővel vagy a fizetési módokkal kapcsolatban, felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel.

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres