Autóalkatrész JANMOR

Online alkatrész katalógus ől JANMOR

A Janmor egy lengyel márka, mely néven nagyfelszültségű vezetékek és gyújtástekercsek készülnek. A Janmor Sp. z o.o. termékei vezető gyártók több mint 30.000 jármű modellébe illenek, és a világ több mint 30 országába exportálják ezeket.

A Janmor története

A Janmor márka története 1987-re nyúlik vissza, amikor Janusz Morawski megalapította a PPHU Janmor céget a lengyelországi Pabianice-ban. A cég nagyfeszültségű gyújáskábelek gyártására specializálódott, valamint nagy európai gyártók gyújtástekercseit és moduljait is forgalmazta. 1993-ban a cég kilépett a nemzetközi piacra, termékeit a Vilniusban rendezett nemzetközi kiállításon mutatta be.

Ma a Janmor Sp. z o.o. az egyik legnagyobb gyújtásrendszer gyártó Európában. A cég termékeinek több mint 50%-a exportra készül. Évente a cég több mint 150.000 kábelkészletet készít. Janmor márkanéven eredeti alkatrészek is készülnek egyes lengyel gépkocsikhoz, valamint nem eredeti alkatrészeket is ajánlanak a legtöbb népszerű autóval rendelkező európai autótulajdonosnak. Amennyiben Janmor autóalkatrészeket szeretne vásárolni online, ajánljuk, hogy weboldalunkat használja.

A Jammor autóalkatrészek

 1. Gyújtáskábelek
  • Proline. Ezek prémium nagyfeszültségű vezetékek. Alkalmasak benzin- és dízelüzemű autókba is. Két különböző fajta van:
   • tekercseléssel. Dupla szigetelésűek. A külső réteg szilikonból készül. Ez megvédi a kábelt az erős vegyszerektől és -50 °C és +250 °C közötti hőmérséklet ingadozás esetére megfelelő ellenállást biztosít. A belső szigetelés etilén-propilén gumiból készül. A szintetikus háló kiegészítő biztonságot nyújt a mechanikai sérülésekkel szemben. A rozsdamentes acélból készült vezeték csökkenti az ellenállást. A kábelmag kevlar alapú, üvegszállal megerősítve, melyen ferromágneses bevonat található.
   • rézmaggal. Ezeknek a kábeleknek a magja nejlonba foglalt rézből készül, ami megvédi a mechanikai sérüléstől. Magas vezetőképességgel és szinte nulla ellenállással rendelkeznek. Az egyenlő ellenállás elérése érdekében a kábelek végei speciális ellenállással vannak felszerelve, ami segít az elektromágneses interferencia megszüntetésében, ami motor indításakor jelenik meg.
  • Ecoline. Ezek a kábelek kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek. Két típusa van:
   • kevlar maggal. Kiváló vezetőképességet biztosít. hatásosan szünteti meg az elektromágneses interferenciát, ami a motor indításakor lép fel A használt szigetelőanyag etilén-propilén gumi (EPDM) ami ellenáll az erős vegyszereknek és a -30 °C és +180 °C közötti hőingadozásoknak.
   • rézmaggal. A kevlar maggal készült vezetékekkel ellentétben, ezeknek zero az áramvesztesége, melyet a kábel végein lévő ellenállások biztosítanak. A vezeték szigetelés szilikonból vagy EPDM-ből készült, és elnyeli a hőenergiát.
  • RetroLine. Ez a termékcsalád retro gépkocsikhoz készül.
 2. Gyújtástekercsek. A Janmor katalógusában több mint 600 féle, más, autógyárak részére eredeti alkatrészeket szállító, gyártók által készített gyújtástekercs található.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres