Autóalkatrész IPSA

Online alkatrész katalógus ől IPSA

Az IPSA egy német márka, mely néven az IPSA-Autoteile Großhandelsgesellschaft más gyártók autóalkatrészeit forgalmazza több mint 15 éve. A vállalat németországi Sömmerda-ban található központi raktárában több mint 60.000 alkatrész van különféle autókhoz folyamatosan készleten.

Az IPSA autóalkatrészek
  1. Szelepek. Gyártásuk során nagy kopásállással és hőellenállással rendelkező acéltípusokat használnak fel. Egyes szelepeken korrózióálló stellite bevonat van.
  2. Szelepvezérlés. Az érintkező felületeken csak kiváló minőségű kenőanyagokat használnak fel, hogy megakadályozzák az alkatrészek kopását. Nagy a hőellenállásuk is.
  3. Dugattyúk. Alumínium ötvözetből készülnek. Könnyűek, nagy teljesítményűen és kopásállók.
  4. Akkumulátorok. Magas indítási teljesítménnyel rendelkeznek, expandált lemez technológiával készülnek. Az akkumulátor borítás speciális kialakításának köszönhetően minimalizálták az elpárolgó víz mennyiségét. A lemezek nagy száma miatt az alkatrészek nagyteljesítményűek. Vízszintes kijelzővel vannak felszerelve, ami segít az akkumulátor töltöttségi szintjének ellenőrzésében.
  5. Szelephimbák. Tartós anyagból készülnek, ellenállnak a súrlódásos kopásnak és a magas hőmérsékletnek. Hosszú élettartammal rendelkeznek. A modern kenőanyagok használata segít a teljes ciklus alatt fenntartani a perselyek felszíne közötti optimális súrlódási együtthatót.
Vásároljon IPSA autóalkatrészeket online

Az IPSA termékek mindig kiváló minőséget jelentenek, kis pénzért. Ha szeretne spórolni a vásárláson, ajánljuk, hogy webáruházunkban rendeljen. Minden Autoalkatreszonline24.hu vásárlónak minden autóalkarészt kedvező áron, minőségi garanciával és gyors szállítással ajánlunk. Katalógusunkban nem csupán IPSA alkatrészeket talál, de más cégek termékeit is, ezért minden gond nélkül ki fogja tudni választani a megfelelő alkatrészt. Szakértőink tapasztaltak és hozzáértők, így bízhat bennük az alkatrész kiválasztásával kapcsolatban.

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres