Autóalkatrész INA

Online alkatrész katalógus ől INA

Az INA népszerű autóalkatrész márka, A márka a Schaeffler Group csoporthoz tartozik. E márkanéven elsősorban csapágyak, valamint motor- és váltó alkatrések készülnek.

Az INA története

Az INA márka története 1946-ban kezdődött, amikor két testvér, Georg Schaeffler és Wilhelm Schaeffler megalapította cégét Herzogenaurach-ban. 1949-ben a testvérek megmutatták a világnak találmányukat - a tűgörgős csapágyat. Azóta a cég sok iparágban a vezető szereplők között van a csapágygyártásban. Gyárai Kelet- és Nyugat-Európában, Ázsiában és Dél-Amerikában találhatók. 2003-ban egyesólt a FAG és LuK cégekkel, és az új cég neve Schaeffler Group lett.

1971 óta szállít eredeti alkatrészeket az Audi, a BMW, a Mercedes-Benz, és a Volkswagen gyáraiba. Jelenleg az INA termékei kerülnek néhány Alfa Romeo, Ford, Fiat, Seat, Volvo, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Saab, Nissan stb. modellbe is. Emellett a cég az utángyártott piacra is készít alkatrészeket. Weboldalunkon a legtöbb híres márkához vásárolhat INA autóalkatrészeket online.

Az INA autóalkatrészek

  1. Görgők és csapágyak. Ebben a kategóriában vezérműszíj feszítőket, szíjhajtás görgőket, csapágyházakat, görgőscsapágyakat, ezek alkatrészeit és elemeit vásárolhatjuk meg. Az összes alkatrész kiváló minőségű tömítőelemekkel rendelkezik, melyek a kenőanyagot biztosan az alkatrészben tartják. Élettartamuk hosszú, és zaj nélkül működnek.
  2. Motoralkatrészek. Ebben a kategóriában láncok és vezérműszíjak, hidraulikus szűrők, merevítő kuplungok, görgős szelepemelők és egyéb termékek találhatók. Tartós anyaguk korrózióálló, ellenáll a deformációnak, a magas hőmérsékletnek, és az erős vegyszereknek. Az egyik leghíresebb új termék az elektrohidraulikus szervoszelep, melyet az FCA Group-al közösen fejlesztettek. Ez segít a kipufogógáz károsanyag-kibocsátását 25%-al csökkenteni, és csökkenti az üzemanyagfogyasztást is.
  3. Váltó alkatrészek, Itt időkapcsoló gyűrűket, tűgörgős csapágyakat, sebességváltó alkatrészeket, kuplungtárcsákat, és más alkatrészeket találunk. A kuplung alkatrészek külön és készletben is megvásárolhatók - ezek segítségével hatékonyan megjavíthatja a váltót minden további költség nélkül. Például a népszerű INA GearBOX készletben tömítéseket, tengelytömítéseket, főcsapágyakat, o-gyűrűket stb. talál.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres