Autóalkatrész HERTH+BUSS JAKOPARTS

Online alkatrész katalógus ől HERTH+BUSS JAKOPARTS

A Herth+Buss Jakoparts a német Herth+Buss cég egyik üzeme, mely koreai és japán autómodellekhez való alkatrészek gyártására specializálódott. A Herth+Buss Jakoparts egyike a három legnagyobb, ázsiai autómodellekhez utángyártott alkatrészeket kínáló cégnek Európában.

A Herth+Buss Jakoparts története

A Herth+Buss vállalat 1925-ben, a németországi Langen-ben alapult. 7 évvel később Philipp Herth és Jakob Buss minden részvényét eladta a Wilhelm Meffert’s vállalatnak. 1967-ben a Herth+Buss központját Heusenstamm-ba helyezték át.

1981-ben a vállalat szerződést írt alá a holland Nipparts gyárral. Ez lehetővé tette a japán alkatrészek európai piacán való megjelenést a Herth+Buss számára. A Herth+Buss Nipparts márka hamarosan elnyerte a vásárlók bizalmát, mivel termékei kiváló minőséggel rendelkeztek. 25 évvel később a cégek felmondták a szerződést, és a Herth+Buss új egység létrehozását határozta el - ez lett a Jakoparts. E márkanéven folytatták az ázsiai modellekhez való alkatrészek európai értékesítését.

A Jakoparts alkatrészek az utángyártott piac középkategóriás termékei. Webáruházunkban online megvásárolhatja a Herth+Buss Jakoparts autóalkatrészeket, anélkül, hogy idejét vagy pénzét vesztegetné.

A Herth+Buss Jakoparts autóalkatrészek

A Herth+Buss Jakoparts termékkínálata több mint 18.000 alkatrészt tartalmaz 5 autórendszerhez:

  • Motor. Ebben a kategóriában szíjakat, tömítéséket, szűrőket, hűtőrendszer alkatrészeket és üzemanyagpumpákat is talál. A motoralkatrészek valós üzemi körülményeket szimuláló terheléses vizsgálaton esnek át.
  • Váltó. A német cég katalógusa differenciálműhöz és tengelykapcsolóhoz tartalmaz alkatrészeket. A Herth+Buss Jakoparts megbízható váltó alkatrészeket forgalmaz, melyek teljesítménye és kopásállósága kiváló.
  • Fékrendszerek. A német vállalat minden, tárcsafékhez és dobfékhez szükséges alkatrészt, valamint féktömlőket is gyárt. A Herth+Buss Jakoparts fékbetétek azbeszt nélkül készülnek, minőségük és jellemzőik éppolyan jók, mint az eredeti alkatrészeké.
  • Alváz. A kategóriában gömbcsuklók, alváz- és kormányelemek találhatók. A csúcstechnológiának és a gyártás során használt minőségi anyagoknak köszönhetően az alkatrészek élettartama nagymértékben megnőtt.
  • Elektronikus berendezések. A Herth+Buss Jakoparts generátorokat, önindítókat, érzékelőket, működtető egységeket, izzítógyertyákat és önindító alkatrészeket is gyárt. A német vállalat sokéves tapasztalattal rendelkezik az autóalkatrész gyártás területén, garantálja a termékek kiváló minőségét, és a világszínvonalú termékeket.

A Herth+Buss Jakoparts alkatrészek megfelelnek az európai előírásoknak, és több mint 7000 modellbe megfelelők.

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Elektromos Alkatrészek
Szíjtárcsák / Fogaskerékek
Tömítések / Szimeringek
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres